- 2025. 03. 26.
- 5
- 0
- LS karakter
- Leonid Delgado
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Szabolcsnak Hívnak 19 éves vagyok
Account ID-d?
>7992
Hány játszott perccel rendelkezel?
>15 722
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Szabolcs vagyok, 19 éves.
építőiparban dolgozom, jelenleg építésvezetőként.
Szeretem a munkámat, de a szabadidőmet is igyekszem hasznosan eltölteni.
Közel 4-5 éve játszom MTA:SA szervereken.
Többféle szerepkörben is kipróbáltam már magam.
Szeretek új embereket megismerni, és aktívan részt venni a közösség életben.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szerintem egy adminsegéd feladata, hogy segítse a játékosokat a kérdéseikben, eligazítsa az új játékosokat, ha elakadnak, és figyelemmel kísérje a szabályok betartását a szerveren. Fontos, hogy jól ismerje a szerver szabályzatát, és mindig példamutatóan viselkedjen.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy adminsegéd tisztelettudo, türelmes és segitőkész egy jó adminsegéd példát mutat a játékosok számára és aktivan támogatja a játékosokat.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szívesen segítek más játékosoknak, és úgy érzem, megvan bennem a türelem, felelősség és odafigyelés, ami ehhez a pozícióhoz szükséges.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom, hogy felelősségteljes, segítőkész és nyugodt hozzáállásom miatt alkalmas lennék adminsegédnek. Jól tudok kommunikálni a játékosokkal, és türelmesen kezelem a problémákat.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Átlagosan napi 4-5 órát tudok aktívan a szerveren tölteni, hétvégén pedig akár 7-8 órát is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1.Városháza - Ez egy alapvető és fontos helyszín a szerveren, mivel itt tudják a játékosok kiváltani az irataikat.
2. Autósiskola – Szerintem ez a másik legfontosabb helyszín a szerveren, mivel itt tudja a játékos megszerezni a jogosítványt. A jogosítvány szinte minden munkavégzéshez ajánlott.
3. Autókereskedés – Szerintem ez is a fontos helyszínek közé tartozik, mivel itt tudja a játékos megvásárolni az első járművét a szerveren.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív tulajdonságaim:
1.Türelmes vagyok, így könnyen kezelem a stresszes vagy konfliktusos helyzeteket.
2.Segítőkésznek tartanak, szívesen támogatok másokat, ha elakadnak vagy kérdésük van.
3.Felelősségteljesen végzem a rám bízott feladatokat, és fontosnak tartom a megbízhatóságot.
Negatív tulajdonságaim:
1.Néha túl maximalista vagyok, és sok időt töltök el apró részletekkel is.
2.Nehéz nemet mondanom, emiatt néha túl sok feladatot vállalok be.
3.Előfordul, hogy magammal szemben túl szigorú vagyok, és nem veszem észre a saját fejlődésemet
.png)