- 2024. 08. 05.
- 5
- 0
- LS karakter
- Marko Dig
InGame neved:
► Marko Dig ◄
A kitiltás időpontja:
► 2026.03.12 ◄
A kitiltás időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki kitiltott:
► SUPREME ◄
A ktitiltás indoka:
► Átverés (stream) ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Jó estét! El kezdödött ez az egész stream twichen amit ugye a supreme csinalt voltak sorsolások,bit kerekek és ott annyi volt hogy ha kultél bitet vagy a gép ki sorosolt téged akkor pörgetett egyet a supreme és részt vettem ezen a sorsoláson a lakatosukrajna nevü profillommal és ki pörgött a gt3rs és modta hogy aki ki pörgette irojn rá és küldje el a profilját meg csináltam elkültem stream végén oda is adott egy mansoryt és szoltam is dc neki hogy mansoryt kaptam ki törölte és utána addot egy gt3rst és ez este fele volt nekem mennem kellet a szerorol mert masnap iskola volt es akkor este ki derült hogy 2 lakatosukrajna neveztű volt a streamen az egyik én a másik nem tudom ki és akkor utána én tényleg azt hittem hogy én nyertem de miutan modta a supreme hogy azt a kereket pörgette aki bitett küldött és utána és azotta ugyan ugy szoktam nézni a streameket és azután miután meg fontoltam hogy normális nevet csinálok a twichen és igazábol ennyi az egész ezért is várni szerettem volna egy honapot jártam sok más mta szerveren ebben az 1 honapban de akkor is a Dawn mta tetszett meg nekem és szeretném is tovább folytatni ha lehetséges. ub után is szivesen le ülöm a jailt ha kapok az ub miatt jailt. elöre is köszi hogy elovastad legyen tovabbi szép estétek, napotok! ◄
Megjegyzés:
►