Stefania Fiola - Pierdone

• Thread starter Thread starter dami
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 136
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dami

Tutto Bene
2025. 05. 24.
111
61
21
LS karakter
sansone.krusova
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Stefania Fiola
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Volt egy pénzköteg jeladó SF DawnRing-nél, amihez kiértem, gondolom pakolni akarták a kutat, Pierdone beszállt az autójába, fegyverrel, illetve golyóállómellényel, megbizonyosodtam róla, illetve küldtem neki is képet, amire az volt a válasza hogy ez DM, mivel ameddig ő nem lő, addig én se lőhetek rá, amit nem értek, akkor ennyi erővel, kirabolhatják az összes létező kutat, és én várjak arra hogy ők lőjjenek ránk, a közelben volták egységek is, ezért került ő likvidálásra, hozzám feljött, és közben az RP ment végig, úgy hogy adminügy volt velem, a társai meg már mentek a másik kút felé, ami szerintem nem teljesen okés.
Tegnapi nap, volt egy akció ugyanez volt a szituáció, a pénzköteg jeladós emberek megálltak egy garázs mellett, nem lőttek ránk, se semmi, sok egység ott volt, távolról sniperral kiszedtem néhány embert, utána meghaltam én is, ott nem volt se adminügy, se szankció érdekes módon, tegnapi shelby streamben vissztekinthető, nem tudom a vodok fent maradnak shelbynél ilyenkor.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nincsen, szép napot.

Utoljára szerkesztve:
szia.

-A rendőr csakis felszólítás után lőhet kivéve, ha a célpont már előbb tette azt, fegyvertelenre lőni szigorúan tilos.
↳ Tűzparancs csak akkor adható ki, ha a célpont előtte már lőtt a rendvédelemre.

ezt a képet megkaptam én is Pierdonetól, a kérdés az volt, ennyi bizonyítékkal lőhető-e valakire. Ezen a képen nem látszik semmi, nem indokolt az, hogy likvidáld a játékost, valamint a szerverszabályzati pont egyértelműen fogalmaz ezügyben.
Ahogyan az illegálnak sem szabad jelöletlen rendőrre lőni, úgy a rendvédelemnek sem rájuk, mindaddig amíg ők nem lőnek. Tudtommal Pierdone ezelőtt nem lőtt még rád.

Panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.