Srdjan Moldovic- Alex

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Srdjan Moldovic
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üdv, alex nem járt el rendesen az ügybe, kijelentette ez az ügy után, hogy jobra-balra.
Azt álitotta non-ra nem non a válasz, peddig rámlöttek, és ic igy reagálta le a karakterem. Tehát nem járt el jogosan az ügybe. Reportba is ezt mondogatta nekem, mire én megkérdeztem h most szándékodba van e a segitség avagy nincs, és erre mondatra komolyan véve odagettelt a gyerekhez mondot neki egy enyebenyét és jobb ball lett belöle egyböl az ö döntésére.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Egy kérésem volna alex felé, volt egy nézeteltérésünk, melyben nagyon felidegesitett, mikor még nem volt admin, és én frakcio discordján összeszidtam. De ö mai napig lejárat avval a klippel.

sziasztok a panaszt én fogom bírálni várom az érintett válaszát.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS és Kevin
Hozzászólnák megint, most látom nem irtam bele fö dologba! Ugye majdnem ugy jött ki, hogy én vagyok a hibás, peddig a tag kezdett el fgh helyen minden ic elözmény nélkül löni rám.

Sziasztok. Nonrp-re nem Nonrp a válasz. Mind a két fél hibázott. az ő részükről indokolatlan feszültség keltés volt ( Csak azért mert bele mentél/mentek az autójukba.) a probléma. a részedről pedig FGH helyen való ölés. ilyen esetben ha ezt tapasztalod akkor nem becsatlakozol a szabálysértésbe hanem admint hívsz. ezt ott is elmondtam neked és neki is. A döntésem ezért lett a Jobbra Balra mert nem szerettem volna ott elrontani mind a két fél játékát. A srác megértette a hibáját te nem tudtad megérteni a te részedet. Az admin igy döntött ahogy ezt sem tudtad megérteni. Várom a bíráló admin válaszát!

Utoljára szerkesztve:
Üdv!
Köszi szépen a válaszod Alex, de még mindig nem érted mivel van problémám.
Kérlek szépen olvasd végig amitt most leirok.
Evvel az fgh helyen való ölésel kapcsolatba apszolút semmi igazad nincs!
Mivel maffiás vagyok, ic ha én veszélybe érzem az életemet akármelyik pilanatba fegyverrel védekezhetek. It nem egy beszolást, fenyegetést értek, hanem azt hogy Elkezd löni rám.
És innentöl kezdve véd engem a szabályzat abból a szempontból, mert volt ic elözményem fgh helyenvaló öléshez.
Tény ami tény mind a kettöt kilöttem, de még mindig hangsúlyozom oktalanul rámlöttek, és ez miatt meg is öltem öket.
(Elég nagy gyanúm van arra, hogy te ismerted ooc a gyereket, és csak az az egy gond miatt kegyelmeztél rajta.)
És alex én szeretném ha tanulnál a hibádbol, mivel ilyen magabiztosan életembe 1 alkalommal senkire se nyitottam se reportot, se pk t.
Tehát végzésképp ic volt indokom fgh helyen való lövésre, viszont nekik egyetlen indokuk sem volt , hogy magába a ravaszt meghuzzák ic. Tehát én nem fogadom el az érvelésed, mivel nincs igazad.

Útólag hozzáirom, nagyon örülnék neki, ha azt a klippet amit tegnap mutogatnál elég hogy mink meg ök tudnak róla, és nem mutogatod tovább.
Mert nem egyeztem bele hogy fell vedd a hangom.
Tudtommal mikor 1 fk ba voltunk azért is pukkadtál, ha a te hangodat vette a medálom, úgy hogy nagyon szépen köszönöm a megértésedet.
Többet nem irok, várom birálóadmin válaszát.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal. akkor kezdjük az elejétől én többször megnéztem a clippet nem is értem miért követed őket és miért vágódsz kétszer melléjük ez a fajta viselkedés valahogyan meghaladta a két személy ingerküszöbén lévő határt és kiszálltak lőni rád én azt gondolom déli határ és szerelő között körítve egy autókerrel és boltokkal meredek viszont te ezen a ponton úgy döntöttél elintézed őket ott és akkor. Helyes lett volna nyitni egy reportot hogy rádlőttek "mondhatni" ok nélkül. Te pedig azért az után hogy megöltél valakit szükségesnek tartottad tkra lőni az autójukat mintha arra nagyon nagy szükség lett volna a továbbiakban.
Összegezve mindenki hibázott az eset során és Alex mérlegelés után úgy döntött elenged titeket ami szerintem egy korrekt döntés volt hiszen magatokon kívül másban nem okoztatok kárt. A panaszkönyv Jogtalan az adminisztrátor nem hibázott. Viszont Alex majd később keress fel.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.