Squeeze---[Jelentkezési lapja Adminisztrátornak]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Squeeze

Újonc
2025. 07. 31.
3
0
17
Székelyudvarhely
LS karakter
Yusuf Serkan
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.
-Dávid-nak hívnak, 16 éves vagyok, 4696.

UCP előélet.

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
-Az adminisztrátori feladataimra nagyon sok időt fordítanák, mivel nagyon fontos számomra, hogy a játékosok kellemes játékot játszhassanak bármiféle szabálysértés nélkül.
Akár napi 4 órát tudnák tölteni szolgálatban.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
-Úgy érzem, hogy megfelelő vagyok a csapatba, mert elkötelezett vagyok a közösség iránt, ismerem a játék szabályait és fontosnak tartom a pozitív játékélményt minden játékos számára.
Jó problémamegoldó képességekkel rendelkezem, nyugodt tudok maradni konfliktushelyzetekben, és képes vagyok szabályok szerint dönteni, még akkor is, ha nehéz helyzetekről van szó. Emellett megbízható vagyok, aktívan jelen vagyok a játékban, és szívesen segítek másoknak, akár kérdéseik, akár problémáik vannak. Célom, hogy hozzájáruljak a közösség fejlődéséhez és biztonságához.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
-2024. 11. 30.-án regisztráltam a szerverre, de már kb. 5 éve játszok különféle RP szervereken.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
-Igen, voltam adminisztrátor AstralMta-n, StreaK névvel,csak aztán bezárt a szerver.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
-Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit aki a jelentkezési lapomat olvassa.
Dávid vagyok, 16 éves, kedves, segítőkész illetve barátságos. Erdélyben élek azon belül Székelyudvarhelyen. Nagyon szeretem a számítógépes játékokat az igazat megvallva sokat is szoktam játszani de ezen kívül a haverokkal szoktam lemenni focizni és biciklizni. Sok időt töltök tanulásra, de ezen kívül még takarítani is szoktam, mert szeretem ha mindig tisztaság van a szobámban. Nagyon szorosan tartom a kapcsolatot a barátaimmal kb. minden nap beszélek velük telefonon vagy akár lent az udvaron. Nagyon szeretem a sportot, jelenleg boxolok. Ezt a sportot úgy körülbelül 4 éve űzöm. Sokat szoktam viccelődni de amikor a haverokkal vagyok mindig engem kap el a röhögőgörcs. Nem szokott olyan napom lenni amikor mindig bent vagyok a házba és csak játszok örökké, minden nap ki szoktam menni általában az udvarra, kivéve ha zuhog az eső. 6 éves koromban focira jártam de azt már rég abba is hagytam. Jómagam nem vagyok az a kimondottan komoly természet, de ha a helyzet megkívánja tudok az is lenni. Már alig várom, hogy segíthessek mindenkinek! Köszönöm, hogy elolvastad/elolvastátok!

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
-Egy Admin feladata az, hogy a többi játékosnak nyugodt/kellemes játékélményt tudjon szolgálni, minden játékos figyelésével és aki nem a szabályok szerint tevékenykedik, azokat szankcionálja, így megőrizvén a többiek játékélményét.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
-Szerintem egy fontos hely a szerveren a Városháza, mivel itt tudja minden kezdő játékos az iratait kiváltani, így nem fogják őt megbüntetni.

Utoljára szerkesztve:
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keresd fel @Dani-t privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.