SPIKE - Adminisztrátor jelentkezés

• Thread starter Thread starter Spike
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 104
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Spike

Újonc
2024. 08. 03.
1
4
LS karakter
Guiseppe Fury
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Neved / Életkorod / Account ID-d.

< Kevin 18 éves, 69 Account ID >

- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

< Nyári szünetből kifolyólag napi 2-3 órát minimum, de lehet 6-7órát is. Mivel nem vagyok frakcióban így az időm teljes részét mind Admin duty-ban tölteném. >

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

< Sok ambicióval rendelkezem, rengeteg tapasztalattal. Több, mint 7 év RP tapasztalat, saját szerver üzemeltetése és fejlesztése. Szervereken adminsegéd illetve adminisztrátori feladat köröket láttam el. Magabiztos vagyok, precízen dolgozok, számomra nincs lehetetlen. >

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

<2024.08.06.-án regisztráltam, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. 2017-ben kezdtem a pályafutásomat.

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

SeeMTA - SGH
ExternalGaming V3 - Adminisztrátor - Spike
SanMTA V3 - Adminisztrátor - Spike
StayMTA - SGH
DawnMTA - DGH

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

< Kevin vagyok 18 éves vagyok és Budapesten élek. Jelenleg focizok és pingpongozok. Több elfoglaltságom is van, de még a leggyakoribb, hogy a gép előtt ülök, és általában a barátaimmal beszélek DC-n vagy TS-en és játszunk. Imádok filmezni és sorozatozni, kedvenc sorozatom jelenleg "A Szökés". Kedvenc elfoglaltságomhoz tartozik a motorozás, és az autó vezetés. Egy nyitott és kedves srác vagyok, ez köszönhető a szüleimnek és a barátaimnak. Ami a kötelességem ahhoz próbálom magam tartani, és megcsinálni. Gépen leginkább a taktikai játékokat szeretem, mint pl:. cs:go és az R6. Mindig megpróbálok előre gondolkodni, és mindent átgondolni. Mindig is szerettem a tudásomat bővíteni, ezáltal sokat olvasok. >

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

< Az Adminnak a feladata, hogy segítsége a játékosokat. A szerver gördülékenyebb működését és a hozzá tartozik az egyéb kérdések megválaszolása a szerverrel kapcsolatban, törekedve, hogy minél lényegretőrőbb választ tudjunk adni a játékosnak. Emellett ha szabályszegést tapasztalnak akkor a gördülékenyen megtudják oldani. >

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

<Városháza: Itt tudja okmányait engedélyeit kiváltani/megújítani vagy akár munkát is tud vállalni. >​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.