Sophie D White | Jelentkezése

Dave2022

Újonc
2025. 09. 27.
2
0
LS karakter
Sophie D White
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: david19005.​
2. Hogyan szólíthatunk? Dávid​
3. Hány éves vagy? 14​
4. Játtszott perceid száma? 18 262​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Dávidnak, hívnak 14éves vagyok, sportos, zalaegerszegi ember vagyok, és közkedvelt témám a rendvédelem. Sokat dolgozom a szabad levegőn, ács édesapámnak segítek tetőt rakni, és minden egyebet a szakmában. Aktív vagyok az MTA terén. Lassan 4éve játszok szerepjáték szervereken. Van egy 27éves tesóm, és egy háziállatom. Többször voltam már rendvédelemben más szervereken is.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív : Értelmes, Rendes, Becsületes, Negatív : Szókimondó, Beszédes, Merész​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Sophie D White​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2005​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Dawn City Szakközép Iskola - rendészet szak.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Zászlós rendfokozaton.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítást megejtvén, rádiózás a megfelelő rádiófóniákat alkalmazva, majd RSZ-t, ellenőrzöm és tulajdonost, kiszállok a járőrkocsiból, bemutatkozom, elkérem az úr/hölgy nevét, és iratait ellenőrzöm majd a csomagteret is ellenőrzöm a sofőr kiszállása után, amennyiben minden rendben nem írok csekket, viszont ha van a BTK segítségével megírom a büntetést.​
8. Mi maga a rendőrség? Rendfenntartó szerv.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A Felettesemnek jog köre van, amivel ráhatással van a karrieremre, a feljebb való viszont csak rendfokozatomban van felettem nincs ráhatással a karrieremre.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? BTK, és a viselkedése a személynek az intézkedés alatt, mivel a BTK-ban van mindennek egy legalja büntetése, és egy legfeljebb való büntetése.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Sophie D White vagyok, 20éves bejártam Dawn Cityben három rendvédelmi szervet, a terrorelhárítást, régebben a nyomozói irodát, és a nemzeti adó és vámhivatalt is. Remek a stressztűrő képességem, és higgadt tudok maradni bármilyen helyzetben. Ismerem a várost mint a tenyeremet, és remekül tudok alkalmazkodni az új dolgokhoz.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Próbálok úgy mozogni a járművel, hogy a legkevesebb lövés érjen célba felénk, és erősítést hívnék sürgősségi rádión, hogy segítsen a terrorelhárítás is hiszen C0 lépett érvénybe, és beteljesült a 11-99.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Beviszem a személyt előzetes letartóztatással, majd nyomozót hívok a kihallgatáshoz hogy végezzék el a drog tesztet, vegyenek ujj lenyomatot, és hasonlítsák össze a csomag kábítószeres zacskón találhatóéval.​

Utoljára szerkesztve: