- 2024. 08. 01.
- 5
- 1
- LS karakter
- Sonjohn Thompson
Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek
Hogy hívnak?
> Krisz <
Discord neved?
> kriszbattyad <
Hány éves vagy?
> 19. <
Mellékelj képet a játszott perceidről
> <
Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> - <
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> Munkámat, tanulmányaimat tekintve mindig változó. Igyekszek erre is elég időt fordítani. <
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
> Krisztián a nevem, 19 éves vagyok. Karosszéria lakatosként dolgozok, emellett rendelkezek CNC-gépi forgácsoló végzettséggel is. Közel 8 éve szoros kapcsolatban állok az RP világával, volt idő amikor mindennapi életfunkcióimhoz tartozott
Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> <
Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> Mint említettem számomra ez egy élmény, remélem ezen a szerveren is így lesz. Más szervereken is megmozdultam már OMSZ tagként, legyen az ápoló vagy vezetőségi tag. Több éve kitartóan követem ezt az irányzatot, szeretném megtartani e szokásomat. Remélem meglévő tudásommal tudom színesíteni a szerveren folyó RP-t és egy jó csapat szellemet teremteni. Szeretnék komoly szinten is tekinteni rá, céljaim vannak amelyeket elszeretnék érni. <
IC rész
Neve:
> Sonjohn Thompson <
Születési helye, ideje:
> 1978.08.02. San Fierro<
Mi a személyigazolvány száma?
>415786KX<
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> Természetesen. <
Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> Orvosdoktori Diploma, belgyógyászati szakvizsga, kardiológus szakvizsga <
Önéletrajz: (Min. 5-10 teljes összefüggő mondat!)
> Sonjohn Thompson a nevem, 47 éves orvos. Közel 35 éve a szakmában teljesítek szakképzett személyként. Több vállalkozás alapítója, amelyek tartoznak az egészségügyhöz. Adománygyűjtő szervezet megalapításában is reszt vettem amely több mint 100 ezer hajléktalant mentett meg sikeresen az utca sötét életétől. Számomra nem jelentett gondot a pénz hiánya, az ember nem a pénztől ember. Mindig is a hivatásom volt az első a családom mellett. 3 gyermek büszke édesapja vagyok, és példámat követve mind követték pályafutásomat és orvosként diplomáztak. Közel állok a nyugdíjazásomhoz de követni szeretném továbbra is ezt a pályát ha nem is a terepen de esetleg irányítóként vagy más posztokon. Hierarchikus szemmel tekintek a kollégák között de mindig megmaradt a baráti szellemem velük, szeretném e szokásomat továbbra is megtartani. <
Teszt
Soroljon fel 6 olyan helyzetet, amikor mentőt KELL hívni!
> Eszméletlen beteg
Légzés hiányos beteg
Folyamatos vérzéssel rendelkező beteg
Keringés leállást elszenvedő beteg
Testi roncsolt sérült
Fej sérült<
Írjon teendőket égési sérülés ellátásakor!
> Seb sterilizálása, tisztítása. Hűsítő gép felkenése, stabil kötés alkalmazása. További kivizsgálás. <
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> Hordágy
Töréshez használt sín
Seb tisztításhoz szükséges eszközök
Oxigén pótláshoz szükséges palack maszkkal.
Defibrillátor
Hőtartó fólia
Légutat tisztító eszközök
Vérpótláshoz szükséges eszközök
Életjeleket kijelző műszerek
Légzés támogató eszközök.
<
Soroljon fel olyan tüneteket, amely azonnali újraélesztést indokolhat!
> Eszméletvesztés
Pulzus hiány
Légzés hiány<
.png)