Sofia Black-Marcell

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Feri1019

Újonc
2025. 03. 17.
26
5
LS karakter
Luigi Sofia
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Sofia Black
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► MARCELL

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NEM történt semmi féle mg és ott a biz is hogy fel ismertem
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

ez az adminak nem az elsö esete hogy szorakozik velem meg egypár ismerösömel

• Haha
Reactions: Prolesz és Legios
Hali. Annyi hozzászólni valóm van, hogy bevallottad az egészet a végén+látszik a videón mikor oda futsz, hogy full arra nézel.
[2025-07-31 12:57:12] [Output] : [12:57] Sofia Black: (( akkor be valom ))

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - William [100 Büntetőpont]
csá, Seqer_Quiso, én voltam az aki bilincsbe vitte a barátodat (Matteo_Black) - LOG-ban emlitetted hogy megvágod a videót, és kivágtad azt a részt, ahol autóba szálltál, és mentél szerelő irányába. Leadtad az autódat a szerelőbe, majd elkezdtél RÖGTÖN arra futni, amerre én voltam a sráccal, videóba látszik.

Adminügyről pár LOG, amit érdemes figyelembe venni:
Sofia_Black (A panaszkönyv írója):

[2025-07-31 12:56:39] [Output] : Sofia Black: (( ez pofázom én is )) - Adminügy alatti stílus
[2025-07-31 12:57:07] [Output] : Sofia Black: (( nem a sulyot ))
[2025-07-31 12:57:09] [Output] : Sofia Black: (( jöhet ))
[2025-07-31 12:57:11] [Output] : Sofia Black: (( akkor be valom ))
[2025-07-31 12:57:21] [Output] : Sofia Black: (( varj ))
[2025-07-31 12:57:57] [Output] : Sofia Black: (( be valom ))
[2025-07-31 12:57:58] [Output] : Akhmed Peterson: (( Mert álltalában nem jelzem. ))
[2025-07-31 12:57:59] [Output] : Sofia Black: (( be valom )) - bevallotta, hogy MG történt részéről
[2025-07-31 12:48:07] [Output] : Sofia Black: (( meg vágom ösze visza )) - Itt irta hogy megvágja a videóját, mit fentebb emlitettem

• Imádom
Reactions: Marcell
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - William [100 Büntetőpont]
Hali, Mateo Black vagyok. Szerintem nem történt MG, a végén már azért vallotta be hogy ne kapjon annyit, igazából a semmiért.
Seqer_Quiso, Te mondod azt hogy Aü alatti stílus, neked is nagyobb volt a stílusod a kelleténél. :)

• Haha
Reactions: clay
Igazából csak anyit kaptam hogy xd le bilincseltek és en tudtam hogy szerelőnél van mert 5 perce ott volt fegy ot venni és oda mentem szerelni el meg latam és le is rp ztem hogy a barátom ebbe nem nagy mg volt

• Kedvelés
Reactions: szegedipityu10
Dupla hozzászólást kerüljük - 40 Hibapont - William
Meg a tek es nem valami szép stílussal volt be valóm nagyon en semm mert ebben nem nagyon volt mg

Dupla hozzászólást kerüljük - 40 Hibapont - William
Meg Marci fenyegetet

[2025-07-31 12:55:06] [Output] : Akhmed Peterson: (( Nos, bevaljátok, vagy a maxot kapod. ))

@Feri1019 Kérném a bizonyitékot arról hogy tudtad hogy a szerelőnél vesz fegyvert a barátod, ami kicsit fura hogy pont ott..

Nos megjöttem a birálatommal, nem kaptam bizonyitékot arról hogy tudtad IC hogy pont ott tartozkodik az illető, plusz az imént is emlitetted hogy OOC tudtad hogy mitörtént és hol, ergo felhasználtad az OOC információ IC ami MG.

Az adminisztrátor nem hibázott, szép napot.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.