Slowski Hannah jelentkezése.

csibisz

Újonc
2025. 07. 11.
1
0
LV Karakter
Slowski Hannah
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: csibisz​
2. Hogyan szólíthatunk? csibisz​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 4745​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem voltam még.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Gergőnek hívnak 4 éve mtazok. Mezőgazdasági iskolába járok otthon szoktam segíteni a mezőgazdasági munkálatokba.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
1.Szorgalmas
2.Csapatszellemű
3.Megbizható
Negativat azt nem tudok most felsorolni​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Slowski Hannah​
2. Születési helye, ideje: 2001.02.14​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Járőr​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítom a járművet, bemutatkozom, elmondom az ellenőrzés okát, elkérem a szükséges iratokat ellenőrzöm az adatokat, majd ha minden rendben, elengedem a vezetőt, ha nem, intézkedem.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség azért van, hogy védje az embereket, betartassa a törvényeket, és fenntartsa a rendet.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes az a személy, aki közvetlenül irányít téged, tőle kapsz napi szintű utasításokat, és ő ellenőrzi a munkádat míg a Feljebb való: Olyan személy, aki magasabban áll a ranglétrán, de nem közvetlenül irányít téged. Lehet a közvetlen felettesed felettese, vagy még magasabb beosztású vezető.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A rendőr a bírság mértékét a szabálysértés súlyossága, a körülmények pl. veszélyeztetett-e másokat és az elkövető előélete Ha az illetőnek van priusza, az súlyosbító körülmény lehet, így valószínűbb a magasabb összegű bírság.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Slowski Hannah, 24 éves Gyerekkorom óta érdeklődöm a rendvédelem iránt. Egyetem alatt kiemelkedő eredményeket értem el. Kiválóan tudom kezelem a stresszes helyzeteket, gyorsan alkalmazkodom, és hatékonyan tudok dönteni akár egyedül, akár csapatban dolgozva. Elkötelezett vagyok az igazság és a törvény szolgálatában, és minden nap azon dolgozom, hogy napról napra jobb legyek, valamint valódi értéket adjak nemcsak egyenruhásként, hanem emberként is.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősítést hívok, rádión jelzem a tüzet, fedezékbe vonulok fedezékbe megyek. Ha az elkövetők kiszállnak és muszáj, viszonzom a tüzet akkor viszonzom míg ki nem érkezik a többi egység.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha az igazoltatás során droghoz szükséges anyagokat találok a csomagtérben, és a tulajdonos azt állítja, hogy nem tudja, mik azok, az anyagokat lefoglalom, az illetőt előállítom, jelentést írok az esetről, és megindítom a további eljárást a hatályos jogszabályok szerint.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Alezredes