- 2025. 07. 11.
- 1
- 0
- LV Karakter
- Slowski Hannah
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: csibisz2. Hogyan szólíthatunk? csibisz3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 47455. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem voltam még.7. Mesélj magadról pár mondatban. Gergőnek hívnak 4 éve mtazok. Mezőgazdasági iskolába járok otthon szoktam segíteni a mezőgazdasági munkálatokba.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság 1.Szorgalmas
2.Csapatszellemű
3.Megbizható
Negativat azt nem tudok most felsorolni
Általános adatok
1. Teljes neve: Slowski Hannah2. Születési helye, ideje: 2001.02.143. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Járőr6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítom a járművet, bemutatkozom, elmondom az ellenőrzés okát, elkérem a szükséges iratokat ellenőrzöm az adatokat, majd ha minden rendben, elengedem a vezetőt, ha nem, intézkedem.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség azért van, hogy védje az embereket, betartassa a törvényeket, és fenntartsa a rendet.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen felettes az a személy, aki közvetlenül irányít téged, tőle kapsz napi szintű utasításokat, és ő ellenőrzi a munkádat míg a Feljebb való: Olyan személy, aki magasabban áll a ranglétrán, de nem közvetlenül irányít téged. Lehet a közvetlen felettesed felettese, vagy még magasabb beosztású vezető.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A rendőr a bírság mértékét a szabálysértés súlyossága, a körülmények pl. veszélyeztetett-e másokat és az elkövető előélete Ha az illetőnek van priusza, az súlyosbító körülmény lehet, így valószínűbb a magasabb összegű bírság.11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Slowski Hannah, 24 éves Gyerekkorom óta érdeklődöm a rendvédelem iránt. Egyetem alatt kiemelkedő eredményeket értem el. Kiválóan tudom kezelem a stresszes helyzeteket, gyorsan alkalmazkodom, és hatékonyan tudok dönteni akár egyedül, akár csapatban dolgozva. Elkötelezett vagyok az igazság és a törvény szolgálatában, és minden nap azon dolgozom, hogy napról napra jobb legyek, valamint valódi értéket adjak nemcsak egyenruhásként, hanem emberként is.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősítést hívok, rádión jelzem a tüzet, fedezékbe vonulok fedezékbe megyek. Ha az elkövetők kiszállnak és muszáj, viszonzom a tüzet akkor viszonzom míg ki nem érkezik a többi egység.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha az igazoltatás során droghoz szükséges anyagokat találok a csomagtérben, és a tulajdonos azt állítja, hogy nem tudja, mik azok, az anyagokat lefoglalom, az illetőt előállítom, jelentést írok az esetről, és megindítom a további eljárást a hatályos jogszabályok szerint.