Sli Svola - Tuba

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dancipanci

Újonc
2025. 06. 03.
7
4
LS karakter
Sli Svola
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Sli Svola
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Tuba
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerintem az,hogy egy loves utan fel ora mulva elmegyek megegyet loni, sehol sem lovoldozesgeneralas, úgy, hogy nem is üldöztettem magam,hanem körözés volt a kocsimon feltehetően, ha már 3db tekes kocsi vesz célba egy traffi után. :D
[/CENTER]

• Kedvelés
Reactions: koti
Nemtudom hányszor emeljem ki nektek azt, hogy ha már lelövitek a körözést, akkor végülis mi értelme lenne lerakni a fegyvert, ha meg utánatok jönnek akkor teljesen felesleges OOC chaten megemlíteni hogy ezt a körözést már lelőttétek, semmi baj nem lett volna vele, ha egy új körözést szereztek, de meg sem próbáltátok leszedetni. Hozzáteszem, 5-ös szinten magyarul 1-el túllépve a kezdő szintet már 1 óra alatt 2x lövöldöztök.

Sehol sincsen szabály ezzel kapcsolatban leírva,hogy nem mehetek el lövés után fél óra múlva még egyet lőni. Nemtudom igazából miért akkor kellett leállítani az RP-t, amikor meghaltál. Szerintem kill logban is láttad,hogy kik ölnek, és azelőtt említésre se került az RP stop, csak miután meghaltál. Ha nembírsz veszteni, hagyd ott a rendvédelmet.

Továbbra sem érted hogy mit próbálok neked leírni, elmagyarázni. Nem lett volna vele problémám ha elmész lövöldözni fél óra után. De neked eszedben sem volt, egy másik irányból kezdeményezni ezt, nagyon jól tudtátok hogy a körözés még nem került le az autóról ti ezt kihasználva indultatok is folytatni a lövést. Mellesleg, a haverod nagyon szépen próbálkozott a lereszelt-csövűvel falat találni, hátha kapom a sebzést.

• Kedvelés
Reactions: Shade és pelambre
Nem egyből ültünk kocsiba, mit nem értesz. Legalább fél óra telt el a két lövés között, akkor még megérteném az álláspontod,ha egyből elindultumnk volna halálangyallal a fejünk felett de így képtelenség rá mondani hogy lövöldözésgenerálás, mert mi sem tudjuk finanszírozni lvl5ként ezt a tömérdek mennyiségű illegált ami nekünk kell.

edit: script engedi, ha meghalsz meghalsz ez van. ha ti futkorasztok a pajzs-al, akkor így jartatok

Nemtudom hogy van engedélyzve az hogy a shotgun szórása át van engedve a falon, akkor az teljesen normális.

De felesleges többet hozzászólnom mert elbeszélünk egymás után. Várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: dancipanci
Akarva vagy akaratlanul generáltátok ez tény. Miért érzitek azt, hogy ilyen esetekben betudtok azzal takarózni hogy "hát de mi fegyverrel mászkálunk ám, nem fogok megállni". Egyébként miért? Erre tudtok választ adni? Szerintem nem, aztán lehet hogy én vagyok a régi módi, mert szerintem teljesen indokolatlan folyamatosan fegyverrel mászkálni.

Aztán jöhet erre a válasz, hogy "Há' de körözés van a kocsin, mér' ne legyen?". - Ha tudjátok, nem pont arra kellene menni, hogy meghúzzátok magatokat vagy megint én gondolom rosszul?

Egyedül itt a "folyamatos" fogalmazásra lehetett volna belekötni - ha Tuba a maira értette. De abba egyáltalán nem, hogy generáltátok-e vagy sem.

Tuba ügyintézése minden volt, csak helytelen nem. A kitiltás mértékét kicsit túlzom, azt ha szeretné, akkor a SzuperAdmin módosítja.

További szép estét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.