Shoupe Regnard - Norby

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 286
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
A téma címe a következőképp nézzen ki:
InGame Neved - Admin Neve

dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Shoupe Regnard
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby (Elyna Maxence)
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminként húzza az RP-t, hogy pont akkor írja le az RP-t, amikor fejbelőnek.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
videó log az RP-zésemről: [2025-03-24 19:06:48] [Output] : [LOW] *Hol a csipa, lőszer, drog, uzi ((Shoupe Regnard))
log Norby RPzéséről: (videón látszik, hogy akkor írja be, mikor már fejbehúz a csipa)[2025-03-24 19:07:33] [Output] : [LOW] *Lőszerek és drogok a zseiben. UZI felakasztva mellényére. ((Elyna Maxence))

Megjegyzés:

egyáltalán nem tartom korrektnek, hogy adminként húzza az RP-t, hívtam admint, viszont az ügy közben derült ki, hogy egyébként adminról van szó, ezért nyitom a PK-t.

Szép estét.

Számítottam a panaszkönyvedre, leírnám akkor az én álláspontomat.

Két lábamat ellőtted, hasra estem. Odajöttél hozzám, leírtál egy ilyen "do"-t ( )
Alapjáraton szerintem látszik, hogy nagyon sietni akartál. Próbáltam úgy válaszolni rá, hogy okés legyen hiszen nem igazán tudtam értelmezni, hogy most a Csipát is elakarod venni, amit amúgy nem szabadna. Ez volt az első "do" magyarán még következett volna az a "do" hogy elveszed a cuccokat, addig meg kitudja mi történt volna, hiszen a társam már tartott téged.
A társam észrevette a Helikoptert a tetőn, majd felment a dombra. Látta, hogy guggolsz mellettem és lelőtt.

Nem gondolom jogosan, hogy azért kapok panaszkönyvet, mert kicsit lassabban írtam le a kelleténél.
Felajánlottam neked, hogy a cuccokat odaadom, hiába nem volt még meg az "rp-d" hogy elveszed őket.

Részemről ennyi ez a panaszköny, várom a bíráló Főadmin válaszát.
Ha szügséges, akkor Discordra is felmegyek megbeszélni a dolgot.

Utoljára szerkesztve:
Csipát is elakarod venni, amit amúgy nem szabadna
miért ne lenne szabad? Ha bizis, kapsz rá figyut, és kész,

hiába nem volt még meg az "rp-d" hogy elveszed őket.
le lett írva már előre az RP, csak nem küldtem be, mivel megvártam a te RP-det. Videón látszik is a konzolba.
image.png

azért kapok panaszkönyvet, mert kicsit lassabban írtam le a kelleténél.
Elég nehéz azt elhinni, hogy 1 percbe telik leírni azt, amit leírtál, plusz hogy érdekes módon pont akkor végzel a beírással, amikor engem fejbelőnek. Elég ironikus. Ha ezt egy játékos mondaná neked, mit kezdenél vele? Nem egy fél könyvet kellett leírnod, bőven megvolt az RP hamarabb is, csak megvártad, hogy engem kilőjjenek, szituációból nagyon ez jön le.

társam már tartott téged.
tarthatott, hisz én lőttem őt, elment, és addigra mire pozit váltott, már ott volt egy másik TEK-es is.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal, az ügy discordon át lett beszélve mindkét fél jelen volt.

-Megbeszéltük és tisztáztuk hogy itt az admin nem hibázott, több indokból is lehetett az hogy "lassan" irt vissza, de ahogy norby is mondta nem egy gyors író, illetve az átkutatás rp-vel volt 1-2 probléma így próbált megfelelően válaszolni rá.

-Mg gyanú részét el engedte mindkét fél hisz erről semmilyen bizonyíték nincs csak egy feltételezés, hogy pont akkor lőtték ki a flimet mikor le írta az rp-t. Az admint megkértem hogy próbáljon meg az ilyen helyzetekbe készíteni videót.

Panasz JOGTALAN. Zárom.

• Kedvelés
Reactions: norby
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.