SGH jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kristof02123

Újonc
2025. 07. 24.
3
3
LS karakter
Jhonny Ray
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Kristóf / 16 / 241.
- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)-
- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre? próbálnék időt szorítani azt adminkodásnak is (lenne rá időm)
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba? jól dolgozok csapatban segítőkész vagyok.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel? 2-3 Éve
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve? még nem.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)Nagyon szeretek a szabadban lenni, mert ott mindig történik valami izgalmas. A horgászat az egyik kedvenc elfoglaltságom, gyakran megyek ki a tópartra apával. Csendben ülök, figyelek, és remélem, hogy hamar ráharap egy hal a horogra. Az úszást is nagyon élvezem, főleg nyáron, amikor meleg a víz. Már elég jól megy a gyorsúszás, és néha még a víz alatt is versenyt úszom magammal. Amikor nem vagyok a vízben vagy a parton, akkor a barátaimmal játszom. Szeretem a focit, a bújócskát és a fogócskát is. Ilyenkor mindig sokat nevetünk és futkározunk. Estére elfáradok, de nagyon boldog vagyok.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata? Segíteni az embereket, megbüntetni az aki nem tartja be a szabály. A legjobb játék élményt nyújtani nekik.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet. A szerver legfontosabb helye a Városháza (VH). Ha kezdő vagy a reptérről egyből ide gyere mert itt tudod kiváltani a szükséges iratokat, ha halaóbb vagy akkor az ingatlanokat , járműveket bejelenteni.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.