Sergio Alvarez ----------> Adminisztrátori felvétel

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

shewantskrisz

Újonc
2025. 10. 21.
6
1
LS karakter
Sergio Alvarez
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account Id-d:
Kiss Krisztofer, 16 éves lettem nemrégen,638

UCP előélet:

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre:
Kb 3-4 Órát tudok fent lenni a szerveren,pénteken és szombaton 4-5 órát is akár még este is.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
azért gondolom hogy megfelelő vagyok a csapatban,mivel sosem hittem és nem is fogom magam másoknál jobbnak hinni.tudok csapatban játszani és kedves vagyok mindenkivel jó a türelmi képpességem, és sosem az érzéseim szerint döntök hanem a szabályzat szerint.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
DawnMTA-ra 2024.08.09 regisztráltam akkor kb uj évig játszottam és utána volt egy nagyobb kihagyásom most októberben kezdtem ujra játszani és majdnem minden nap fent vagyok.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Kiss Krisztofernek hívnak most lettem novemberbe 16 éves.Nemrég elkezdtem boxolni 2 hete és nagyon szeretek járni sosem adom fel, előtte 7 évig fociztam és 1,5 évig kajakoztam. Szeretem a sportot nagyon, szeretek játszani, és szeretem az autókat nagyjábol értek is hozzájuk autószerelőnek tanulok. 12 347 Percem van DawnMTA-n most jelenleg Illegálba vagyok az OS Charlines-ba.Szabad időmben általában barátnőmmel vagyok és szerelek vagy haverokkal játszok a szerveren. Nagyon türelmes vagyok, kedves, segítőkész mindig segítek ott ahol tudok és sosem hagyok magára senkit ha segítségre van szüksége.Tisztelet tudó vagyok az idősebbekel, fiatalabbakal nagyobb rangúakkal igazábol mindenkivel tisztelet tudóan beszélek velük.Szeretek hajakat vágni és elég jó is vagyok benne és nem pénzért vágom az emberek haját mivel pénzt akárhol kapunk de tiszteletet azt nem mindenhol.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Szerintem az admin feladata az hogy rendet tegyen ahol nincs és segítsen az embereken.Fényesítse az Rpket segítsen ahol csak tud akár RP-ben akár nem.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városházát hogy hol tudja az iratait kiváltani,autókereskedés az első autójának megvételét itt tudja megtenni, autóiskola ahol le tudja tenni a jogosítványt hogy vezethessen.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nem voltam.

Szia nem fogta meg a tetszésemet a lapod, legfőképpen azért mivel nem voltál még admin. Keresd fel az adminsegéd vezetőt és kezdésnek próbáld meg az adminsegédet.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.