Seca adminisztrátor jelentekezési lapja

• Thread starter Thread starter zorall
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 102
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

zorall

Újonc
2025. 07. 12.
12
4
LS karakter
lucho lain
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved, Életkorod, Account ID-d.

Balázsnak hívnak, becenéven Bazsi, Seca, jelenleg 17 éves vagyok, 947

UCP előélet:

Sajnos sikerült szereznem egy jailt, amit elfogadok, és belátom hibáztam.
Katt ide.

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Legtöbbször délutáni és esti órákba tudnám beosztani az időmet a szerverre. Mivel a RolePlay világa is vonz, ezért beosztanám, hogy jusson szolgálatra és RolePlayre is idő.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Mindig is csapatjátékos voltam, számomra sokkal élvezhetőbb, ha egy csapatban dolgozok, jobban tudok kibontakozni, mintha egymagamba lennék. Számomra könnyen megy a beilleszkedés, a jó humorérzékem és felfogásom végett.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

DAWNMTA-ra elsőnek 2024.08.13-án regisztráltam, léptem fel. Ez után eltelt egy nagyobb kihagyás, ahol iskola és vizsgák miatt nem jutott időm a szerverre. Körülbelül 2020 végén, 2021 elején csöppentem bele a RolePlay világába, ahol kitartóan játszok kisebb-nagyobb kihagyásokkal.

Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Számtalan kisebb-nagyobb helyen voltam adminisztrátor, elsőnek 2021-ben, pontos megnevezést erről nem tudok adni.
És a 2023-2024-es években is megfordultam pár kisebb helyen (30-50 playeres szerveren) pontos szervert nem tudok mondani, és Seca néven.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Bazsi vagyok, egy mondhatni általános fiatal. Jelenleg a 17. évem taposom. Hobbiként számtalan sportágban veszem ki a részem. Elég humoros embernek gondolom magam, jó humorérzékkel amit haveroknak gyakran ki is mutatok. Elég sok helyen fordultam meg életem során, így sok tapasztalatot hordozom magam mögött. Humorosságom ellenére általában egy elég komoly embert mutatok ki magamból, nem gyakran szoktam viccet csinálni akármiből is. Elég céltudatosnak és határozottnak vallom magam, illetve általában könnyen beilleszkedem egyes közösségekbe és ott aktívan szoktam kivenni a részem. MTA-val kikapcsolódás szintjén játszok, nem szeretek semmiből sem kötelezettséget vagy kényszert csinálni, úgy gondolom, hogy így tudom élvezni a legjobban az egészet, és így tudok egyre több és több dolgot magamba ragadni.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Szerintem egy adminisztrátor feladata eléggé széles körű, de főbb dolgok közé tartoznak játékosok segítsége, reportok/panaszok helyes intézkedése, szükség esetén szankcionálása.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Szerintem pláza egy fontos hely a szerveren, számtalan dolog megtalálható ott Airsoft pálya (Nem sokára), Kaszinó kikapcsolódásként, Bank és egyéb dolgok ügyintézés területén. Egyben közel van hozzá egy másik fontos hely, a Kórház.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: ragazzini
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

• Kedvelés
Reactions: zorall
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.