Savelij Zinovje - Tayvion Caldwel, Zalikashvori Atanas [Balent]

• Thread starter Thread starter Eriq
  • Start date Start date
  • Válaszok 13
  • Látta 174
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Eriq

Barangoló
2025. 03. 30.
87
95
LS karakter
Dashawn Javontez
LV Karakter
Maloon D Blackwell
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Savelij Zinovje

Panaszra tett személy InGame neve:
Tayvion Caldwel,Zalikashvori Atanas

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kezdeném ott, hogy mentem az úgymond birtokuk előtt, aztán Tayvion egy nagykalibert szegezett rám, majd megkérdeztem van e elég indoka az x kaliberre, azt mondta oroszok vannak a birtokon vagy hqn nem tudom, majd nyitottam egy reportot hogy megkérdezzem elég indok e ez, ha ez nem lett volna elég, előrp nélkül kiraboltak, majd a kirablás után megsebesítettek, amit a szerver szabályzat tilt:
-Tilos megsebezni a játékost rablás után, hogy elvérezzen.
↳ Ugyan úgy rablás utáni ölésnek minősül. Illetve forglamas helyről való kirablás, attól mert a háza előtt van, attól függetlenül ez egy forgalmas hely ahol az emberek irl járkálnak hogy haza jussanak, várom a bíráló admin válaszát :D

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Leírtam mindent fent.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: vajda
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

Az történt hogy valakik betámadták a birtokom majd fegyvert ragadtam mert láttam hogy valaki felszaladt a domb aljára. Vettem magamhoz Ak-t meg snipert és kimentem. Ment a Dara és 1 valakit hallotam rádiózni hogy SOS és elre megöltünk mindenkit aki a birtokon bellül voltak. Kivétel 1-et öt ki vittük és gilisztává lőttük. Majd ezek után megjelent a Mercis és én azt ic nem tudhattam hogy velük van e vagy sem ezért nyilván le fegyvertelenítettük. Majd öt is gilisztába löttük.

a bizonyiték hogy volt indokunk a nagy kalira.
Kérlek ne dupla hozzászólásokban beszélgessünk, nagykaliberre elhiszem, hogy volt indok, de DUPLA kaliberre nem indok ez, volt nálad egy dragunov asszem és egy ak47, illetve akkoris megsebesítettetek rablás után, forglmas helyről, előrp nélkül.

• Haha
most én ic honnan tudjam hogy ő most csak alra járt vagy tényleg velük volt. Elő rp-re időnk se volt mivel egyböl az egyik rp követte a másikat. vagy ez 1 rp mivel fraki társak. a sebesítést alá írom de ez annyiban + rp hogy ebböl a 2 fraki között akár lehetne háború is. forgalmas hely: figyelj szerintem volt rá indokunk mivel betámadták a hq-t és ott nekünk mindt frakcio nem számitott hogy most ki jön mi jön. mivel erősítést hívott a srác amiröl tudtunk. előrp most hát szerintem nem volt rá idönk hogy bemenjünk a garázsba és le rp-zük itt azonnal cselekedni kellet.

most én ic honnan tudjam hogy ő most csak alra járt vagy tényleg velük volt. Elő rp-re időnk se volt mivel egyböl az egyik rp követte a másikat. vagy ez 1 rp mivel fraki társak. a sebesítést alá írom de ez annyiban + rp hogy ebböl a 2 fraki között akár lehetne háború is. forgalmas hely: figyelj szerintem volt rá indokunk mivel betámadták a hq-t és ott nekünk mindt frakcio nem számitott hogy most ki jön mi jön. mivel erősítést hívott a srác amiröl tudtunk. előrp most hát szerintem nem volt rá idönk hogy bemenjünk a garázsba és le rp-zük itt azonnal cselekedni kellet.
nincs előrp? nem rabolsz. azt mondod, hogy amiért betámadták a birtokot nem számít hogy forgalmas hely? hát ilyen nincsen a szabályzatban tudtommal. Meg ha gyanús vagyok hogy pont arra járok, akkor átmotozol és elküldessz, nem kirabolod az olyan cuccokat amik úgymond nem is fegyverek.

• Haha
nincs előrp? nem rabolsz. azt mondod, hogy amiért betámadták a birtokot nem számít hogy forgalmas hely? hát ilyen nincsen a szabályzatban tudtommal. Meg ha gyanús vagyok hogy pont arra járok, akkor átmotozol és elküldessz, nem kirabolod az olyan cuccokat amik úgymond nem is fegyverek.
Szia!
A kirablás része nem volt fair tőlünk. Visszakapod az igazgyöngyöt és a másik valamit (erre akkor jöttem rá, amikor már pakoltam lefelé).
A telefon, rádió és a lőszer elvétele csak biztonsági kérdés volt a mi részünkről, hiszen — ahogy elmondta a Vajda is — megtámadtak minket, bejöttek egy magánterületre, és lövöldözés történt.
Ezt követően te is megérkeztél, amire máshogy nem tudtunk reagálni, azon kívül, hogy te is a támadókkal vagy.
Ami az elő-RP-t illeti: hát szerintem egy váratlan betámadáshoz nem kell írnom 25 sort, aztán imádkoznom, hogy ne lőjenek agyon, amíg írom azt a pár sort.
Vagy te ezt hogy képzelted el?
És miért nem tudtál beletörődni abba, hogy rosszkor voltál rossz helyen?

Szia!
A kirablás része nem volt fair tőlünk. Visszakapod az igazgyöngyöt és a másik valamit (erre akkor jöttem rá, amikor már pakoltam lefelé).
A telefon, rádió és a lőszer elvétele csak biztonsági kérdés volt a mi részünkről, hiszen — ahogy elmondta a Vajda is — megtámadtak minket, bejöttek egy magánterületre, és lövöldözés történt.
Ezt követően te is megérkeztél, amire máshogy nem tudtunk reagálni, azon kívül, hogy te is a támadókkal vagy.
Ami az elő-RP-t illeti: hát szerintem egy váratlan betámadáshoz nem kell írnom 25 sort, aztán imádkoznom, hogy ne lőjenek agyon, amíg írom azt a pár sort.
Vagy te ezt hogy képzelted el?
És miért nem tudtál beletörődni abba, hogy rosszkor voltál rossz helyen?
Figyelj már, ha nincs előrp nem rabolsz, ha van akkor rabolsz. Például ejts túszúl, lőjj le. Akkor jöttél rá amikor pakoltad lefelé? Hülye nem vagyok, végig írkáltam ooc chatre hogy ezt nem kéne, mivel nincsen előrp és a dupla kaliberre sem volt, egyetlen egy nagykalibert még meg is értek de kettőt már egyáltalán nem, a dupla kaliber már általában aranybankra szokott megengedve lenni. Azért, mert akkor "jöttél rá" attólmég hibáztál, mindennek van következménye, ha vissza adod, ha nem, ez így megy szerintem. Nem tudok bele törődni? Ha szabályosan jártok el az ügyben, akkor ez a panasz el van kerülve, nem én tehetek róla, ooc chaten is írtátok hogy pityeregj vagy valami hasonló, ahelyett hogy abba hagytátok volna, mert szóltam, de nem igazán érintett titeket.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Amit még szeretnétek írjátok le. Az este folyamán átolvasom a panaszkönyvet.

Részemről ennyi.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Úgy gondolom, hogy amennyiben megtámadnak titeket akkor nem fogtok neki állni valakit a birtok kapujában lepakolni és elvenni tőle az értéktárgyait. Egyszerűen nem reális, másrészt pedig ElőRP hiányában vettétek el tőle a dolgait, pedig a szabályzat tisztán leírja, hogy ha raboltok akkor azt hogyan kell végrehajtani. Az, hogy miért volt nálatok nagy kaliber az rendben van annak fejében, hogy ez a szituáció tényleg így történt, hogy megtámadtak titeket.

Discordon folytattam kettejükkel egy beszélgetést, átbeszéltük a történteket, viszont ennek ellenére a szabálysértés megtörtént. A panasz jogos.

Tayvion_Caldwel és Zalikashvori Atanas 90 perc jailben részesültek emiatt a szabálysértés miatt.

Eriq írtam neked itt Fórumon ezzel kapcsolatban privátban azt majd olvasd el és reagálj rá.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.