- 2026. 01. 19.
- 9
- 0
- LV Karakter
- Santos Lucas
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Domonkosnak hívnak, 17 éves vagyok.
Account ID-d?
>10136
Hány játszott perccel rendelkezel?
> LVL8-as vagyok jelenleg, a játszott perceim számát nem látom, csak egy szürke képet.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>Hibát jelez ki amikor oda be akarnám csatolni a képet, privátban tudom elküldeni. 2ajailom volt eddig, 1.: NV 2pG,NONRP. próbáltam megbeszélni az adott adminnal a dolgot, de sajnos nem írt vissza, és addigra már letelt a büntetésem.
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Tóth Domonkos vagyok, 17 éves. Aktív életet élek, nagyon szeretek sportolni, mert segít levezetni a feszültséget és motivál a mindennapokban. Kitartó és céltudatos embernek tartom magam, ha valamibe belekezdek, igyekszem azt rendesen végigcsinálni. Fontos számomra a tisztelet és a korrekt viselkedés másokkal szemben. Általában nyugodt és türelmes vagyok, könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel. Szeretek új dolgokat tanulni és folyamatosan fejlődni, mind emberileg, mind tapasztalatban.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosok kérdéseinek megválaszolása, az adminok munkájának segítése, valamint a kisebb ügyek kezelése. Fontos szerepe van abban, hogy a felmerülő problémák gyorsan és kulturált módon megoldásra kerüljenek. Emellett figyel a szabályok betartására, és szükség esetén továbbítja az összetettebb eseteket az adminok felé.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Türelmes, segítőkész és higgadt. Tud kulturáltan kommunikálni a játékosokkal, még akkor is, ha feszült helyzet adódik. Ismeri a szabályokat, és nem részrehajló, mindig korrektül jár el. Figyel az adminok utasításaira, és ott segít, ahol szükség van rá, akár kisebb ügyek kezelésében, akár kérdések megválaszolásában. Fontos, hogy aktív legyen, megbízható, és vállalja a felelősséget a döntéseiért.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szívesen segítek másoknak, és fontos számomra, hogy a közösségben rendezett és korrekt játékmenet legyen. Szeretnék aktívan hozzájárulni ahhoz, hogy a játékosok gyorsan választ kapjanak a kérdéseikre és a kisebb problémák megoldódjanak. Úgy érzem hogy türelmes és megbízható vagyok, ezért alkalmas lennék a feladatra.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom, azért érdemes engem választani, mert megbízható, türelmes és segítőkész vagyok. Komolyan veszem a rám bízott feladatokat, és mindig igyekszem korrektül, részrehajlás nélkül eljárni. Jól kezelem a konfliktusokat, nyugodt maradok feszült helyzetekben is. Nyitott vagyok a tanulásra, elfogadom a kritikát, és folyamatosan törekszem a fejlődésre.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta 4órát iskola mellett, de amikor elérhető vagyok a szerveren akkor igyekszem segíteni akinek csak tudok.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1.-nek a Városházát mutatnám be neki, itt tudja kiváltani az iratait
2. Az a kórház hogy megismerje az egészségügyi rendszert, és az RP részeit.
3. Az a szerelő ahol kapcsolatban tud lépni más játékosokkal könnyen
Ha lenne 4. akkor meg az Autósiskolát ahol letudja tenni a jogosítványt.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Pozitív: Segítőkész és türelmes vagyok
Megbízható, amit elvállalok, azt komolyan veszem
Nyitott vagyok a tanulásra és a fejlődésre
Negatív: Néha túl sokat gondolkodom döntések előtt
Előfordul, hogy túlságosan maximalista vagyok
Időnként nehezen engedek el egy problémát
.png)