- 2025. 06. 23.
- 9
- 1
- LS karakter
- Matteo Vincenzo Moretti
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 192. Mesélj magadról pár mondatban. Tisztelettudó ember vagyok, már elég régóta rp-zek, még seemta V2-vel kezdtem, eddig illegál frakcióban voltam, de most kiprobálnám a legál részt is.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért gondolnám magam megfelelő választásnak, mivel a szabályok betartásával tudnék szines rp-t alakitani. Megbizható és egy olyan ember vagyok akire számitani lehet.4. Mióta játszol a szerveren? 2025. 06. 23 csatlakoztam a fórumra, szóval igy már majdnem 1 éve4.1 Játszott perceid száma: 73474.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? bőven 4-5 órát simán5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Ki szeretném próbálni a legál részét is a szervernek, és szeretnék egy másfajta rp élményeket szerezni6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Itt még nem voltam, ,de máshol már voltam rendőr7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Tisztelettudó, gyors, preciz, segitőkész, egy olyan ember akire bármikor számitani lehet.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terrorelháritás, Stratégiai műveletek, létesitmény védelmeSzemélyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Santiago Rafael Castillo2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1999.03.09.4. Nem: Férfi / Nő / Egyéb5. Családi állapota: egyedülálló7. Foglalkozása: BányászElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Nincs11. Telefonszáma: +38-76-471-3657Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános iskola
- Rendészeti középiskola
- Norwich University – Northfield, VT
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Diploma: Norwich University – Northfield, VT
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ X ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ X ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen, Olaszt
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Dawn City, 2026.03.03.
Santiago Rafael Castillo
Santiago Rafael Castillo
Utoljára szerkesztve: