Sandro Vitelli jelentkezése

• Thread starter Thread starter Zeyra
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 44
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zeyra

Újonc
2025. 08. 20.
26
8
guns.lol
LS karakter
Sandro Vitelli

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: zeyra_esports​
2. Hogyan szólíthatunk? Krisztián​
3. Hány éves vagy? 14
4. Játtszott perceid száma? 20 944 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztián vagyok 14 éves. 2 éve RP-zek és informatikával foglalkozok. Voltam már számos szerveren rendvédelmi frakció vezetője, illetve tagja. Szeretem a horror játékokat és mellette az RP-zést.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
Pozitív:
->Kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezek
->Jól tudok csapatban dolgozni
->Jól ismerem a rendvédelem működését (RP szerveren)
Negatív:
->Néha túl beszédes vagyok és ez zavarja az embereket
->Sértődékeny vagyok
->Helyzettől függően nagyon izgatott tudok lenni
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Sandro Vitelli​
2. Születési helye, ideje: 1988.05.17​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy nagyobb, irányítói pozícióban​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám az illetőt megafonnal és szirénát felkapcsolnám, a villogóval. Miután leállította az illető a motort, lerádiózóm, hogy az egység igazoltat, ezután kiszállok és elkérem az iratokat, majd megkérem mutassák meg a kötelező felszerelést (=elsősegély táska és kötszer), ezután ha minden rendben, beleértve az iratokat is, elengedem az urat/hölgyet.​
8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség felel a lakosság biztonságáért, a fegyverbejelentésekért és a közúti ellenőrzésekért.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebb való az aki akár egy rendfokozattal fölötte áll valaki másnak (pl. Törzsőrmester > Őrmester). A közvetlen felettes pedig az aki a munkáját felügyeli valakinek és parancsokat oszt (pl.: hadnagy, ezredes, stb...).​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az előtéletétől és az együttműködésétől függően fogom osztani a csekk büntetést.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Sandro Vitelli vagyok 37 éves. Jól tudok csapatban dolgozni és alig várom, hogy a Rendőrség egyik tagja legyek. Figyelmes vagyok, szigorú és erős. Sokat járok boxolni és nehéz volt az életem kiskoromba.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Megpróbálom kikerülni a tüzet és értesíteni sürgősségi rádión a többi társszervet, hogy tüzet nyitottak az üldözött járműből és óvatosan közelítsék meg a járművet. Ezután megkérek egy személyt a tiszti/főtiszti karból, hogy egy tűzparancsos körözést tegyenek ki a rendszámra.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Először is előállítom a tulajdonos személyt, majd beültetem járőr járművembe a hátsó ülésre. Ezután egy gumikesztyűvel kiveszem a droghoz szükséges alkotó elemeket az autóból, becsomagolom, ha nincsenek és berakom az én járőr autóm csomagterébe, majd elszállítom a csomagokat a kapitányságra és elviszem kihallgatni a jármű tulajdonosát, a csomagokat pedig leadom az illegális tárgyak raktárnál az ezzel foglalkozó személynek.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon _fun_fact ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Dandártábornok]

• Kedvelés
Reactions: Zeyra
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.