Samira_D_Santos Jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tesoez7

Újonc
2025. 08. 08.
22
10
LS karakter
Aria_Ortega
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Alex//Berki
Hány éves vagy?

15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2025. 03. 04. 21:09-Óta Pontosan.

Hány játszott perccel rendelkezel?
44,509. Percel Rendelkezem
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?

4-5 Között Hétvégén Jelentősen Több Időt
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Sziasztok,Alex Vagyok 15.Életévemet Töltöttem Januárban. 9. Évfolyamban Vagyok Jelenleg,Szakközépiskolában Tanulok,Az autószerelő szakmában szeretnék elhelyezkedni egy jó csapatban.Rengeteg célom van az életben amit el szeretnék érni.Szabadidőmben szeretek leülni és játszani a barátaimmal a szerveren.Szeretek horgászni megnyugtató érzés mikor horgászni vagyok.rendszeresen járok/jártam horgász-versenyekre.Amit sajnálok mivel a tanulás miatt eddig nem volt időm És Kihagytam Pár versenyt.Szeretek fejlődni új dolgokkal és emberekkel megismerkedni.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Mivel a Honvédség A Való Életben is egy Motiváló És egy Hősökkel Teli Közönség/csapat Harcolnak Értünk És Én is Igy Szeretnék tenni itt és meg is tetszett a frakció korábban is jelentkezni szerettem volna de viszont bizonytalan voltam.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Igen Rendelkezem Pontosan Honvédelmi,NNI, Múltam Volt Mindkettő Más Szerveren Volt Honvédelemben Törzsőrmesterig Jutottam NNI-be Pedig Nyomozó Voltam.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Cartel De Sinaloában Voltam oda 02.09-lettem felvéve És 03.13.Léptem Ki saját Döntéssel,Meg szerettem volna ismerkedni több frakcióval a Szerveren Most pedig CJNG-ben Voltam Ahova 03.13-án lettem felvéve És most Léptem Ki Mivel Más Frakcióba
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Szinte Az Admin-Jaileimet FK Jumpok Teszik Ki
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Az AdminSzidás Közösségrombolás Bannom Az Téves Volt Ami meg is lett beszélve de Az elején Nem Hitték el Amit Álitottam. A Súlyos OOC Szidás Pedig Jogos Volt tisztában Vagyok Azzal Hogy megszegtem a Szerver Szabályzatát.
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Samira_D_Santos
Születési hely, idő: Chichago 1999.03.22
Anyja neve: Elenora_D_Santos
Bejelentett lakcím: Marina

Állampolgársága: Arab/Amerikai
Személyigazolvány száma: 865253GN
Neme: Nő
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 165
Testsúlya: 55kg
Telefonszáma: +38-76-739-1133

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos 2016.07.05

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: City Of Bristol College
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): -
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: University Of Greenwich
Nyelvismeret (ha van): Amerikai
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Vendéglátó/Felszolgáló

Korábbi munkahelyek: Pincér
Munkaviszony fennállásának ideje: 2026.01.02 - 2026.03.08
Távozásának oka: Bezárásra Került az Intézmény Ahol Dolgoztam.
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

Nem volt
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: Nem rendelkezem
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!

Igen Rendelkezem De Jelenlegi Pillanatban Nincsen Fegyverem Bejelentve
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem.
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.03.22.

Aláírás: Samira_D_Santos

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Samira D Santos!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

Xander Waylon r. Vezérőrnagy
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

• Imádom
Reactions: tesoez7
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.