Salvatore Cibu Vitale Jelentkezési nyomtatványa.

• Thread starter Thread starter GICCI.
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 51

GICCI.

Barangoló
2025. 05. 11.
93
24
LS karakter
Salvatore Cibu Vitale.
View attachment 3107

Név (In-game):
Salvatore Cibu Vitale.
Életkor:
30.
Nemzetiség:
Francia.
Jelenlegi Foglalkozás:
Egyéni Vállalkozó.
Meséljen magaról(Az ic karakteredről. 10 mondat):
A jelenlegi életem inkább egy visszahúzódó életstilus. A jelenlegi vállalkozásaimból valamint befektetéseimből élek meg. Folyamatosan épitem kapcsolataimat belföldön és nemzetközi szinten is egyaránt. Jelenleg egy komolyabb hosszabb távú munkát, pontosabban lehetőséget keresnék ahol új emberek, valamint ezzel együtt új lehetőségek nyilnak meg előttem.

OOC(Out Of Character):

Név (valós/becenév):

Ferenc.
Életkorod:
19.
Játékban eltöltött óráid (összesen / szerveren):
18.200 Perc. 305 óra.
RP tapasztalatod (mióta RP-zel?):
2018 óta.
Korábbi frakcióid:
TEK,Cartel.
Mit vársz a frakciótól?:
Egy normális érett, összetartó csapatot. Ahol nem muszály 0-24 jelen lenni a szerveren, viszont amikor jelen vagyunk akkor az az idő teljen kellemesen, valamint hasznosan. Kikapcsolódni jövök a szerverre, és azt gondolom hogy ez csapatban sokkal jobban müködik. Nyitott lennék új emberek, új barátok megismerésére is. Valamint fontos hozzátennem, hogy nem átjáróházként tekintenék a frakcióra. Őszintén számomra a kor az csak egy szám, nem fogok eltávoldni esetleg fiatalabb frakciótárstól sem, az értelem legyen a lényeg.

Mit tudsz te adni a frakciónak?:
Mint emlitettem egy hosszabbtávu embert, aki szivesen segiti ki a másikat, és lehet rá számitani kisebb nagyobb gondban bajban. Úgy gondolom a társaságomban negativitás nemsok van az eddigi visszajelzések alapján. Mint emlitettem 0-24 nemtudok vállalni, viszont az eltöltött időm 100%-ban hasznos lenne!
Discord elérhetőséged:
czibu._

View attachment 3107

Név (In-game):
Salvatore Cibu Vitale.
Életkor:
30.
Nemzetiség:
Francia.
Jelenlegi Foglalkozás:
Egyéni Vállalkozó.
Meséljen magaról(Az ic karakteredről. 10 mondat):
A jelenlegi életem inkább egy visszahúzódó életstilus. A jelenlegi vállalkozásaimból valamint befektetéseimből élek meg. Folyamatosan épitem kapcsolataimat belföldön és nemzetközi szinten is egyaránt. Jelenleg egy komolyabb hosszabb távú munkát, pontosabban lehetőséget keresnék ahol új emberek, valamint ezzel együtt új lehetőségek nyilnak meg előttem.

OOC(Out Of Character):

Név (valós/becenév):

Ferenc.
Életkorod:
19.
Játékban eltöltött óráid (összesen / szerveren):
18.200 Perc. 305 óra.
RP tapasztalatod (mióta RP-zel?):
2018 óta.
Korábbi frakcióid:
TEK,Cartel.
Mit vársz a frakciótól?:
Egy normális érett, összetartó csapatot. Ahol nem muszály 0-24 jelen lenni a szerveren, viszont amikor jelen vagyunk akkor az az idő teljen kellemesen, valamint hasznosan. Kikapcsolódni jövök a szerverre, és azt gondolom hogy ez csapatban sokkal jobban müködik. Nyitott lennék új emberek, új barátok megismerésére is. Valamint fontos hozzátennem, hogy nem átjáróházként tekintenék a frakcióra. Őszintén számomra a kor az csak egy szám, nem fogok eltávoldni esetleg fiatalabb frakciótárstól sem, az értelem legyen a lényeg.

Mit tudsz te adni a frakciónak?:
Mint emlitettem egy hosszabbtávu embert, aki szivesen segiti ki a másikat, és lehet rá számitani kisebb nagyobb gondban bajban. Úgy gondolom a társaságomban negativitás nemsok van az eddigi visszajelzések alapján. Mint emlitettem 0-24 nemtudok vállalni, viszont az eltöltött időm 100%-ban hasznos lenne!
Discord elérhetőséged:
czibu._

Szia! Bejelöltelek discordon!

• Imádom
Reactions: GICCI.