Salvator El Blaine - Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szekeres1198

Újonc
2025. 04. 01.
59
13
LS karakter
Salvator El Blaine
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Roland 27
Account ID-d?
>7849
Hány játszott perccel rendelkezel?
>59.707perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok 27 éves vagyok jelenleg hegesztőként dolgozom mellette érettségizem hobbim a kertészkedés és persze az mta ha gépezésről van szó , elég régóta RP-zem itt a szereveren is és más szervereken is szereztem régebben tapasztalatot , a játékra kikapcsolódásként tekintek és próbálom jól érezni magam.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egyszerűbb kérdésekre válaszolni és az adminok , szerver müködésében segiteni .
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Türelmes , segítőkész ,csapatjátékos és jól informált mindig tudnia kell a szabályzatot.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Sok időt töltök a szerveren és gondoltam segíthetnék az adminoknak és persze szeretek a játékosoknak is segíteni .
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Sok tapasztalatom van az RP játékokban és sok időt is töltök a szerveren , türelmes is vagyok és az egész játék menetet szeretem és érdekel is .
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta 2-3 órát ez hétvégén több is lehet de lehet hétköznap is több .
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza , Pláza , Autókereskedés
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Türelmes , Segítőkész , Csapatjátékos Negatív: néha figyelmetlen vagyok de olyankor javítok egyből mást nem tudok most írni.​

Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottam, hogy elutasítom. Köszönjük szépen a jelentkezést !

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.