Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: solyom302. Hogyan szólíthatunk? Máté3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 5 060 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem, eddig nem voltam nagyobb szerveren rendvédelmi szervezet tagja, de szeretném most kipróbálni magam ebben a szerepben.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Eddig 2 névváltoztatást és 1 FK jumpot kaptam. Minden esetből tanultam, és igyekszem a jövőben elkerülni az ilyen hibákat.
7. Mesélj magadról pár mondatban. A nevem Máté, 17 éves vagyok és Magyarországon élek. Szabadidőmben szeretek számítógépezni és MTA RP szervereken játszani, mert élvezem a közösségi játékot és az új emberekkel való megismerkedést. Nyugodt, segítőkész és türelmes embernek tartom magam, aki szívesen dolgozik csapatban.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív tulajdonságok: segítőkész, türelmes, csapatjátékosNegatív tulajdonságok: néha túl sokat agyalok dolgokon, nem mindig szeretek mikrofont használni, kissé maximalista vagyok
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Ryder Knox2. Születési helye, ideje: San Fierro, 2009. január 30.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: San Fierro Institute of Public Safety and Governance4. Büntetett előéletű? Nem, teljesen tiszta az előélete5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretném magam a rendőrség aktív tagjaként látni, aki már tapasztalatot szerzett járőrözésben és közúti ellenőrzésekben. Remélem, hogy addigra bizonyíthatom rátermettségemet és megbízhatóságomat.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, eddig még nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítanám a járművet szabályosan, bemutatkoznék, majd elkérném a szükséges iratokat (személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi). Ellenőrizném a jármű állapotát, valamint hogy az iratok érvényesek-e. Ha mindent rendben találok, továbbutazhat, ha szabályszegést követett el, akkor annak megfelelően intézkednék.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy fegyveres szerv, amelynek feladata a törvények betartatása, a közrend fenntartása, valamint a polgárok biztonságának védelme.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, aki közvetlenül irányítja a munkámat, akinek az utasításait azonnal végre kell hajtanom. A feljebb való pedig magasabb rangú tiszt, aki nem feltétlenül közvetlenül felügyel engem, de tisztelet és engedelmesség illeti.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A bírság mértékét a szabálysértés súlyossága alapján határoznám meg, figyelembe véve a szabályzatot. Ha az illető rendelkezik priusszal, az súlyosbító körülmény, így magasabb büntetést szabnék ki a szabályoknak megfelelően.11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Ryder Knox, 16 éves vagyok és San Fierro születtem. Segítőkész, nyugodt és türelmes embernek tartom magam, aki mindig igyekszik a szabályokat betartani. Szeretek csapatban dolgozni, és rendkívül motivált vagyok abban, hogy a rendőrség tagjaként bizonyítsak.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Először is biztonságba helyezem magam és a kollégákat, majd azonnal visszavonulok fedezékbe, hogy elkerüljem a sérülést. Értesítem a központot és a többi járőrt, hogy tűz alá kerültem, majd a szabályzatnak megfelelően folytatom az intézkedést, például megpróbálom leállítani a járművet más módszerekkel, anélkül, hogy veszélyeztetném magamat vagy civileket.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elsőként dokumentálom a megtalált tárgyakat, majd tájékoztatom a tulajdonost a helyzetről és a jogi következményekről. Az intézkedést a szabályzatnak megfelelően folytatom, és értesítem a központot vagy a megfelelő felettesemet a helyzetről. A tulajdonos állítása ellenére a bizonyítékokat rögzítem és az esetet a szabályok szerint kezelem.
Utoljára szerkesztve: