Ryder Knox Jelenkezese

Solyom30

Újonc
2025. 08. 29.
9
2
LS karakter
Ryder Knox
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: solyom30​
2. Hogyan szólíthatunk? Máté​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 5 060 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem, eddig nem voltam nagyobb szerveren rendvédelmi szervezet tagja, de szeretném most kipróbálni magam ebben a szerepben.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Eddig 2 névváltoztatást és 1 FK jumpot kaptam. Minden esetből tanultam, és igyekszem a jövőben elkerülni az ilyen hibákat.
7. Mesélj magadról pár mondatban. A nevem Máté, 17 éves vagyok és Magyarországon élek. Szabadidőmben szeretek számítógépezni és MTA RP szervereken játszani, mert élvezem a közösségi játékot és az új emberekkel való megismerkedést. Nyugodt, segítőkész és türelmes embernek tartom magam, aki szívesen dolgozik csapatban.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív tulajdonságok: segítőkész, türelmes, csapatjátékos​
Negatív tulajdonságok: néha túl sokat agyalok dolgokon, nem mindig szeretek mikrofont használni, kissé maximalista vagyok​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ryder Knox​
2. Születési helye, ideje: San Fierro, 2009. január 30.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: San Fierro Institute of Public Safety and Governance​
4. Büntetett előéletű? Nem, teljesen tiszta az előélete​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretném magam a rendőrség aktív tagjaként látni, aki már tapasztalatot szerzett járőrözésben és közúti ellenőrzésekben. Remélem, hogy addigra bizonyíthatom rátermettségemet és megbízhatóságomat.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, eddig még nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítanám a járművet szabályosan, bemutatkoznék, majd elkérném a szükséges iratokat (személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi). Ellenőrizném a jármű állapotát, valamint hogy az iratok érvényesek-e. Ha mindent rendben találok, továbbutazhat, ha szabályszegést követett el, akkor annak megfelelően intézkednék.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy fegyveres szerv, amelynek feladata a törvények betartatása, a közrend fenntartása, valamint a polgárok biztonságának védelme.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, aki közvetlenül irányítja a munkámat, akinek az utasításait azonnal végre kell hajtanom. A feljebb való pedig magasabb rangú tiszt, aki nem feltétlenül közvetlenül felügyel engem, de tisztelet és engedelmesség illeti.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A bírság mértékét a szabálysértés súlyossága alapján határoznám meg, figyelembe véve a szabályzatot. Ha az illető rendelkezik priusszal, az súlyosbító körülmény, így magasabb büntetést szabnék ki a szabályoknak megfelelően.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Ryder Knox, 16 éves vagyok és San Fierro születtem. Segítőkész, nyugodt és türelmes embernek tartom magam, aki mindig igyekszik a szabályokat betartani. Szeretek csapatban dolgozni, és rendkívül motivált vagyok abban, hogy a rendőrség tagjaként bizonyítsak.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Először is biztonságba helyezem magam és a kollégákat, majd azonnal visszavonulok fedezékbe, hogy elkerüljem a sérülést. Értesítem a központot és a többi járőrt, hogy tűz alá kerültem, majd a szabályzatnak megfelelően folytatom az intézkedést, például megpróbálom leállítani a járművet más módszerekkel, anélkül, hogy veszélyeztetném magamat vagy civileket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elsőként dokumentálom a megtalált tárgyakat, majd tájékoztatom a tulajdonost a helyzetről és a jogi következményekről. Az intézkedést a szabályzatnak megfelelően folytatom, és értesítem a központot vagy a megfelelő felettesemet a helyzetről. A tulajdonos állítása ellenére a bizonyítékokat rögzítem és az esetet a szabályok szerint kezelem.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon rolikaa. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]