Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban. Lackó vagyok 16 éves. Informatikai szakon tanulok azon belül hálozati ágon. Hobbijaim: szeretek barátokkal játszani/beszélgetni, kirándulni, családdal együtt lenni. Tudok csapatban dolgozni. Tisztelem a nálam felsöbb embereket. kb ilyen 5-6 éve rpzek voltak több kihagyásaim.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért szeretném ha engem választanának mivel segítőkész vagyok és tudok csapatban dolgozni. Máshol voltam már jó pár hónapig rendvédelembe ami nagyon megtetszett. Tisztelem nálam nagyobbakat és megbízható személy vagyok.4. Mióta játszol a szerveren? 2024.szept.28 óta játszok de volt egy nagyobb kihagyásom.4.1 Játszott perceid száma: 61934.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 5-6 órát fix tudok aktívan lenni. Lehet többet is tudok5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Megszeretném nézni, hogy milyen is a tek és erősíteni szeretném csapatot6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerón nem volt lehetőségem még rendvédelemben tartózkodni.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy olyan karaktert alkotnék aki higgadt, csendes, és megfontoltan csinálja a munkáját.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A terrorelhárító központ máshogyan működik minta rendőrség több körben mozognak. Ha van egy rablás akkor a behatolás és azutáni előállítás. Ön- és közveszélyes emberek elfogása, terrorfenyegettség elemzése és értékelése, személy és objektumvédelem, kiemelt rendőrségi műveletek lebonyolítása, rendvédelmi szerv felkérésére elfogás, valamint kiemelt (fegyveres) bűnözők elfogása.Általános adatok
1. Teljes neve: Ruby Carter2. Születés helye: Olaszország, Tarantoi korházban3. Születés ideje: 2000.12.03.4. Nem: Nő5. Családi állapota: Egyedülálló személy.7. Foglalkozása: Horgászás, kocsik eladása.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Montgomery 2511. Telefonszáma: +38-76-129-4463Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Taranto, Általános iskola.
- Taranto, Gimnázium és Rendszétei szakközépiskola
- Taranto, Aldo Moro Egyetemen végeztem.
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ X ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Olasz
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.07.07.
Ruby Carter
Ruby Carter