Rosantio D patricio - Thomas

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pat4ik0ss

Újonc
2024. 08. 05.
5
0
LS karakter
Marko Dig
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Rosantio D Patricio
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Thomas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
hat most este folyaman kicsit lehet voice funoltam és ebböl let egy ügy és thomas magahoz gettelt be bindelte a jailt és utana le táncolt és el vette a 4 es ugytol az admint na mind1 ez azért eleg csunya volt karacsony alkalambol
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
video
Megjegyzés:

Boldog karacsonyt mindenkinek!
jah és hozzá teszem 120perc Jailt kaptam és ezt full civilbe intézte.

ez azért már kicsit durva alazas.

Helló, most ehhez is ide írhatnám egyből, hogy jogtalan, de leszek akkor olyan rendes, hogy karácsonykor leírom, hogy mi volt ezzel az egésszel a probléma.

Az adminisztrátor arra lett kihívva, hogy voice rádión zenét játszol le, majd mindezt folytattad az admin ügy alatt is, amit én meguntam és kaptál 120 percet érte.

Nem kell azzal takarózni, hogy karácsony van, természetesen minden olvasónak és neked is boldog karácsonyt kívánok, de ettől független még a szabályokat az év 365 napján be kell tartani, nem tartunk kivételt csak azért, mert itt a karácsony.

Managerre meg nem irkálunk egyébként panaszkönyvet, el lehetne most már felejteni ezt, ne keljen már a saját panaszkönyvem alá irkálnom, mert a következőhöz már nem fogok oda írni, hanem törlöm egyből.

Illetve semmi nem kötelez arra, hogy én bedutyzzak ha valamilyen ügyet intézek, ooc chaten látod jól, hogy Manager vagyok-e, vagy sem.

Szóval minden fórum olvasónak boldog karácsonyt és előre is sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!
Ami nem maradhat el: Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.