roly dva - Cash

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

betonkevero

Újonc
2025. 05. 10.
14
14
LS karakter
Clyde Duffy
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Roly Dva

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Cash

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üdvözlök minden kedves olvasót, bírálót, érintett felet. Azért készült el ez a panaszkönyv mivel nem érzem jogosnak azt az álláspontot, hogy bárki száguldozhat szembesávban 150-200km/h sebességgel. Lentre csatolni fogom a képet arról, hogy az érintett fél nem tudja a szabályzati pontokat. A másik dolog, hogy még el sem kéri a videót hanem egyből rávágja, hogy lehet ilyet csinálni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szuperadminnal is egyeztettem erről az esetről, hogy ne az legyen hiába írom meg a panaszkönyvet. Szükség esetén privátba küldöm a bíráló félnek a videót.

Szia. Nincs mit hozzáfűznöm a dologhoz. Mindenki úgy közlekedik ahogy kedve, vagy módja tartja, teljesen IC ügynek tartom hogy karambolozol mert valaki rossz irányból megy. Várom a biráló válaszát!

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a bírálattal.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Az, hogy forgalommal szemben közlekedik túl nagy sebességgel még nem nonrp, amióta a szerver létezik, ilyen esetekre (NRK) sosem szankcionáltunk.

Természetesen ennek van egy másik oldala is, hiszen ha egy hatalmas ütközés után csak úgy tovább állunk mintha mi sem történt volna, akkor az már NONRP, de jelen esetben bizonyíték hiányában ez nem megállapítható.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.