Rofu Kirez - Angelica Morozova [Dami]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Salgoka

Újonc
2024. 08. 07.
16
3
LS karakter
Sereah Noa
LV Karakter
Ümit Er
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Rofu Kirez
Panaszra tett személy InGame neve:
Angelica Morzova
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Gúnyós,Szégyenbeejtő Megszolálások.Ügy lényege annyi saját hibámból, baleseteztem amit Gúnyként illetve társa előtt aki (nem fékezete és nem is szólt rá) Szégyent vagy viccet csinált belőlem IC dolgoból indult az egesz aztan mikor felszolaltam hogy erre masok ovadekot kapnak, azt a valaszt kaptam hogy nem erdekli oket aztan megmondtam oocra az en velemenyem "inkabb lelepek a gecibe" amire a képen látható válaszok jöttek
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs Lehet rosszul fejeztem ki magam de ezt egy hivásba vagy bárhol körülményesebben eltudom magyarazni

• Haha
Reactions: whoami
Hi, a panaszt én fogom bírálni várom az érintett válaszát 24 órán belül!

Szia nem hinném, hogy erre panaszt kellett volna nyitni. Nem írtam semmi olyat ooc chaten ami téged bármi féle módon is sértene, megbántatna vagy akár rosszul érezd magad utána. Ha azt írod, hogy "inkább lelépek a gecibe" és mint ic, ooc hátráltatod az egész rp-t nem gondolom, hogy nekem kéne szarúl éreznem magam. Amit a panaszod elején elkezdtél az FULL IC történt amit ne vigyél át ooc-be és panaszt írni rá. Az utolsó képen pedig egy tanácsot adtam vagyis meglátást mert nem csak én fogom ezt tapasztalni hanem más is. Az FPS azaz Frame Per Second nem befolyásolja a laggod a többi játékos felé az a ping ha neked kevés fps-es van akkor számodra látszódik laggolónak a játék de másnak nem, ezt nem rossz tudni. Végszónak pedig annyit írnék, hogy ha neked ooc chatbe a szövegek "szégyenbeejtők" voltak akkor valamit nagyon rosszul gondolsz, lehet, hogy ic azok voltak de ami ic történik arra nem lehet pk-t írni.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Szia nem hinném, hogy erre panaszt kellett volna nyitni. Nem írtam semmi olyat ooc chaten ami téged bármi féle módon is sértene, megbántatna vagy akár rosszul érezd magad utána. Ha azt írod, hogy "inkább lelépek a gecibe" és mint ic, ooc hátráltatod az egész rp-t nem gondolom, hogy nekem kéne szarúl éreznem magam. Amit a panaszod elején elkezdtél az FULL IC történt amit ne vigyél át ooc-be és panaszt írni rá. Az utolsó képen pedig egy tanácsot adtam vagyis meglátást mert nem csak én fogom ezt tapasztalni hanem más is. Az FPS azaz Frame Per Second nem befolyásolja a laggod a többi játékos felé az a ping ha neked kevés fps-es van akkor számodra látszódik laggolónak a játék de másnak nem, ezt nem rossz tudni. Végszónak pedig annyit írnék, hogy ha neked ooc chatbe a szövegek "szégyenbeejtők" voltak akkor valamit nagyon rosszul gondolsz, lehet, hogy ic azok voltak de ami ic történik arra nem lehet pk-t írni.
Előszőr is IC eseményre nem irtam panaszt én az ooc sorozatra gondoltam, amit persze nem csak en vennek zokon 12 embernek elküldtem ha szolok hozzá szolnak és ők is zokon vennék, e mellet pár tekes ismerosom is felszolalna itt, de nem fogok senkit felvereni ide csak e miatt, de látásból 14-15 embert feltudnék inditani mert kepernyo megosztasba vegig neztek amit ott le muveltel ooc chatan, a társad nem fékezett téged, pedig ezzel azt szokták, rpzni jartok fel de nem tudok semmit se mar mikor animba elkaptatok és elkezdtem egy rpt akkor is felvoltatok haborodva admin ellen fordultatok ( nem tudom melyik admin volt kint) idézem: " nem kell ehhez szani" Ez rptől függ több admin szerint is igazából ezt egy Hanghivásba megtudjuk beszélni, ha szeretnéd elmagyarazom a részemet. Aztán kitérhetsz arra hogy nem annak szátnad mert ugy is áttérnél az ic részre hogy azért lett az egesz mert nem kaptam "ovadekot" jailt mar leültem persze. Vitazhatunk egesznap de ez nem normalis amit leirtal ooc chatan mert többek is leszürik hogy ez nem normalis h valaki ilyet ir. Én részemet elvállalom " inkabb lelepek a gecibe" ezt magam részére értettem de ti aztán neki álltatok "Gúnyt" üzni belőlem gondolom discord hivásban is volt ennek hangja. nem magyarázkodok megvárom a biráló admint

• Haha
Reactions: whoami és Den
Előszőr is IC eseményre nem irtam panaszt én az ooc sorozatra gondoltam, amit persze nem csak en vennek zokon 12 embernek elküldtem ha szolok hozzá szolnak és ők is zokon vennék, e mellet pár tekes ismerosom is felszolalna itt, de nem fogok senkit felvereni ide csak e miatt, de látásból 14-15 embert feltudnék inditani mert kepernyo megosztasba vegig neztek amit ott le muveltel ooc chatan, a társad nem fékezett téged, pedig ezzel azt szokták, rpzni jartok fel de nem tudok semmit se mar mikor animba elkaptatok és elkezdtem egy rpt akkor is felvoltatok haborodva admin ellen fordultatok ( nem tudom melyik admin volt kint) idézem: " nem kell ehhez szani" Ez rptől függ több admin szerint is igazából ezt egy Hanghivásba megtudjuk beszélni, ha szeretnéd elmagyarazom a részemet. Aztán kitérhetsz arra hogy nem annak szátnad mert ugy is áttérnél az ic részre hogy azért lett az egesz mert nem kaptam "ovadekot" jailt mar leültem persze. Vitazhatunk egesznap de ez nem normalis amit leirtal ooc chatan mert többek is leszürik hogy ez nem normalis h valaki ilyet ir. Én részemet elvállalom " inkabb lelepek a gecibe" ezt magam részére értettem de ti aztán neki álltatok "Gúnyt" üzni belőlem gondolom discord hivásban is volt ennek hangja. nem magyarázkodok megvárom a biráló admint

Írd le kérlek azt a sort amire felháborodott 15-20-akármennyi ember, mert én is tudok dupla ennyi emberrel beszélni és nem nem hiszem, hogy ugyan úgy gondolnák mint te. De várjuk meg az admin válaszát nem hiszem, hogy másképp gondolná mint én. A véleménynyilvánítás nem hinném, hogy gúnyos vagy sértő megnyilvánulással járna. Az egész alatt írtam 10 sort ooc chatre szóval nem tudom mit műveltem le. "Én részemet elvállalom " inkabb lelepek a gecibe" ezt magam részére értettem de ti aztán neki álltatok "Gúnyt" üzni belőlem" erre a mondatodra nem tudok mit mondani ha az, hogy erre azt írtam: Felőlem mindegy csak kapd meg a jailt azt arra értettem, hogy ne legyen rage quit.

mai nap folyamán megfelel nektek egy discord beszélgetés?
ott átbeszélnénk a dolgokat.

• Haha
Reactions: Castle
nekem ma nem buliba vagyok, holnap del-delútán tájt

Oksa, akkor holnapi nap délután discordon megbeszéljük. 17:00-18:00 körül megfelel nektek?

• Kedvelés
Reactions: Castle
Discordon átbeszéltük a szituációt. Mind két félnél véltem hibát felfedezni, ezeket discordon átbeszéltük, senki sem kapott szankciót, viszont a ,,fejmosás" megtörtént. Hogy ilyenkor mit csináljon a két fél, illetve mit ne. Zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.