- 2024. 08. 02.
- 8
- 3
- LS karakter
- Rodriguez West
Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Rodriguez WestSzületési helye, ideje: 1985-06-28, Los Santos
Bejelentett lakcíme: Glen Park str, 30.
Legmagasabb iskolai végzettsége: Felsőfokú szakképzés
Megszerzett szakmák, képzettségek: Tűzvédelmi technikus, Hivatásos tűzolto képzés
Nyelvismeret: Magyar, Angol
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Azért mert már mikor végeztem az Általános Iskolával akkor elterveztem, hogy én tűzolto akarok lenni.
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
A helyszínre érkezve az első dolgom a gyors helyzetfelmérés: felmérem a tűz kiterjedését és jellegét. Mivel elektromos berendezésekről van szó, elsődleges a feszültségmentesítés, ha ez biztonságosan megoldható. Porral oltóval vagy CO₂-vel kezdem meg az oltást, mivel ezek alkalmasak elektromos tüzekhez. Közben gondoskodom arról, hogy senki ne tartózkodjon bent, szükség esetén megkezdem a kiürítést, és biztosítom a helyszínt a további egységek számára.
⸻Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Bent vagyunk az épületben, felderítés közben a társam megsérül vagy rosszul lesz. Azonnal rádión jelzem a helyzetet, és segítséget kérek. Elsődleges a társam kimentése a veszélyzónából – ha szükséges, mentőfogással kiviszem biztonságos helyre. Közben figyelek a saját biztonságomra is (hő, füst, omlásveszély). Amint kiérünk, megkezdem az elsősegélynyújtást, amíg a mentők át nem veszik.
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Kiérkezéskor felmérem a helyzetet: van-e bent rekedt személy, mekkora a tűz, milyen veszélyek vannak. Jelentem a parancsnoknak, majd megkezdjük a beavatkozást: vízsugár szerelése, behatolás, felderítés. Elsődleges az életmentés, utána a tűz körülhatárolása és eloltása. Gondoskodunk a szellőztetésről és az utómunkálatokról is.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
A csapatmunka számomra az alapja a munkánknak. Egymásra vagyunk utalva, bízunk a másik tudásában és döntéseiben. Fontos az összhang, a kommunikáció és az, hogy mindenki pontosan tudja a feladatát. Egy jól működő csapat életeket ment.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)Alex vagyok 17 éves 3 hónap múlva töltöm a 18-at. Jelenleg még középsuliba járok Gépi és - CNC Forgácsolónak tanulok. Szabad időmben sokat szoktam MTA-zni, rollerezni vagy biciklizni. Lassan 5 éve RP-zem sok szerveren megfordultam már voltam sok Frakcióban már mint például Tűzoltó, voltam Leader is pár Frakcióban voltam Admin is mint régebben itt is.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
7.503
UCP Előzményről kép: (imgur)
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Azért mert mostában sok szabad időm van és mivel újra elkezdtem ezen a szerveren játszani és, hogy legyen "hasznom" a szerveren így szeretnék egy frakcióba csatlakozni és most erre esett a választás
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Taxi-ba voltam itt csak és azért léptem ki mert elment a kedvem a Taxizástól.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.03.29
Aláírás: Rodriguez West