- 2025. 03. 18.
- 35
- 3
- LS karakter
- Rion Rayer
(Töltsd ki figyelmesen, minden kérdésre válaszolj!)
A jelentkezés IC része
Családi és utóneve: Rion Rayer
Születési neve: Rion Rayer
Születési helye, év, hónap, nap:1998. március 22.
Anyja neve: Elara Rayer
Személyi igazolvány száma:190956PV
Vezetői engedély száma: 401789PS
Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38767900155
Családi állapota: Egyke
Lakóhelye: Los Santos Belváros 1959
Korábbi foglalkozásai, beosztásai: favágo,áruszálito,bányás,taxis
Miért pont hozzánk jelentkezik? Szeretek vezetni és dolgozni
Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Elég jol ismerem a várost kiváloan ismerem a kresz szabályzatait és becsületessen végzem a munkámat!
Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Legyen munka és fizetés böségesseen illetve fotnoss a csapat munka is!
A jelentkezés OOC része
Írj magadról legalább 8-10 mondatot:Dániel vagyok 26 éves egy autoipari cégben dolgozom pár éve, szeretek csapatban dolgozni mert ez a legfontosabb.szabad idömet a csaaládomra áldozom illetve játszom a kikapcsolodás miatt. Néha jol esik kiszakadni a szürke mindennapokbol.Nyugodt természetü vagyok jo probléma megoldo képeségekkel! Szeretek jokat RPzni ezért is adom le most a jelentkezésemet a frakciohoz! Nos rolam enyit majd a késöbbiekben biztossan jobban megismerhetö leszek ha esetleg felvételet nyerek a csapatba!
Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? 26 780 perc ( 446 óra )
Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Ez egy olyan munka amire a város tisztasága miatt van szükség és szeretem ha rend van minden téren is!
Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Válasz
Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni? Heti 5-10 óra munkámtöl függöen de megprobalok a lehetö legtöbbet aktiv lenni!
Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): mikrofonom nincsen de ha meg kell oldom hogy legyen, dc-t természetessen használok!
Voltál már adminjailben, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Csatoltam!
Köszönjük, hogy kitöltötted a jelentkezést!
Sok sikert kívánunk a felvételihez!
Sok sikert kívánunk a felvételihez!