Rina Panarello - Jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Noel
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 122
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Noel

Újonc
2025. 12. 01.
2
0
25
Szerbia.
LS karakter
Regina Costantino
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?

>A nevem Norbi, és 24 éves vagyok!

Account ID-d?

>9742

Hány játszott perccel rendelkezel?

>2 155

UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)

>Sziasztok, a nevem Szenczi Norbert. 2001. február 26-án születtem Szabadkán, Szerbiában. Gyermekkorom egyik fontos része ott telt, majd a családommal Németországba, Münchenbe költöztünk, ahol több évet töltöttem iskolában. A sok költözés megtanított arra, hogy könnyen alkalmazkodjak új környezetekhez és különböző emberekhez, ami a való életben és a közösségi terekben is nagyon sokat segít. Később Magyarországra, Győrbe kerültem, ahol a középiskolát pincér és pultos szakon végeztem. Ennek köszönhetően megtanultam türelmesen kommunikálni, felelősségteljesen dolgozni és helyén kezelni a különböző helyzeteket.

Az évek során rájöttem, hogy szeretek segíteni másoknak, tiszta és rendezett környezetet teremteni, és könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel. Úgy érzem, hogy ezek a tapasztalatok, valamint az alkalmazkodóképességem, a türelmem és a nyugodt problémakezelésem adminsegédként is nagy előnyömre válnának. Szeretek közösségekben aktív lenni, és fontos számomra, hogy egy szerveren mindenki jól érezze magát, szabályosan játszon és pozitív élményekkel gazdagodjon. Emiatt szeretnék hozzájárulni a szerver működéséhez és a játékosok támogatásához.

Mi egy adminsegéd feladata?

> Segítségnyújtás a játékosok részére.

Alap kérdések megválaszolása akár - (parancsok, szabályok, RP segítség)

Irányítás a megfelelő helyre, ha nagyobb adminisztráció kell.

/report üzenetek olvasása.

Olyan problémák kezelése, amik nem igényelnek magas admin rangot.

Játékosok közti kisebb viták elsimítása.

Figyelmeztetés szabályszegés esetén.

Alapvető szabálysértések jelzése a magasabb rangú adminok felé.

Játékosok edukálása, ha valamit rosszul csinálnak RP szempontból.

Olyan feladatok elvégzése, amik leveszik a terhet a magasabb rangú staffról.

Pozitív hangulat fenntartása.

Kisebb események segítése vagy támogatása.

Aktív jelenlét a szerveren és Discordon.

Szabályok betartása és betartatása.

Kulturált viselkedés mindenkivel.

Konfliktusok békés, korrekt rendezése.

Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?

>Szerintem egy jó adminsegéd türelmes, segítőkész és mindig elérhető a játékosok számára. Fontos, hogy nyugodtan és higgadtan kezelje a helyzeteket, akkor is, amikor valaki ideges vagy frusztrált. Egy jó adminsegéd ismeri a szabályokat, és képes azokat következetesen, de normális hangnemben érvényesíteni. Emellett fontos, hogy ne csak büntessen, hanem tanítson is, hiszen sok játékosnak egyszerűen segítségre van szüksége. Úgy gondolom, egy jó adminsegéd tehermentesíti a magasabb rangú adminokat, közvetít a játékosok és a staff között, és mindig a közösség érdekeit tartja szem előtt. A legfontosabb pedig az, hogy példamutatóan viselkedjen, és olyan légkört teremtsen, ahol mindenki jól érzi magát és szeret játszani.

Miért szeretnél DGH tag lenni?

>Azért szeretnék DGH tag lenni, mert fontos számomra, hogy egy olyan közösséghez tartozzak, ahol érték a rend, a tisztelet és a minőségi játékélmény. Szeretek segíteni másoknak, és úgy érzem, a DGH csapatban ezt felelősségteljes keretek között tehetném meg. Mindig is érdekelt a szerver működése a háttérből, és szívesen járulnék hozzá ahhoz, hogy a játékosok egy stabil, tiszta és barátságos környezetben játszhassanak. Fontosnak tartom, hogy a staff tagok példát mutassanak, és támogassák a közösséget, én pedig szívesen vállalnám ezt a szerepet. Úgy gondolom, hogy a tapasztalataimmal, a türelmemmel és a hozzáállásommal értékes tagja lehetek a DGH csapatnak.

Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?

>Úgy gondolom, hogy azért érdemes engem választani az Adminsegédek csapatába, mert megbízható, türelmes és felelősségteljes ember vagyok, aki mindig nyugodtan kezeli a helyzeteket. Több országban éltem, így megtanultam alkalmazkodni különböző emberekhez és kommunikációs stílusokhoz, ami nagy előny egy közösségi alapú szerveren. Szívesen segítek másoknak, könnyen megtalálom a közös hangot a játékosokkal, és fontos számomra, hogy mindenki korrekt és élvezhető játékélményt kapjon. Nem csak a szabályokat ismerem és tartom be, hanem figyelek arra is, hogy mindent fair módon és normális hangnemben kezeljek. Motivált vagyok, aktív, és tényleg szeretnék hozzájárulni a szerver fejlődéséhez és gördülékeny működéséhez. Hiszem, hogy a hozzáállásommal és a mentalitásommal értékes tagja lehetnék a csapatnak.

Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?

>Napi 8 órákat vagyok a szerveren, Bármennyit ez időn belül!

Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?

>Amelyekkel én kezdeném - A városháza az egyik legfontosabb helyszín a szerveren, hiszen innen indul minden új játékos élete. Itt tudod elintézni a hivatalos okmányaidat, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapi tevékenységekhez. Ugyanitt találkozhatsz az elérhető civil munkákkal, amelyekkel pénzt kereshetsz, és elkezdheted felépíteni a karaktered vagyoni helyzetét. A városháza egyben olyan központi pont is, ahol könnyen eligazodhatsz, és elsőként ismerkedhetsz a szerver alapvető lehetőségeivel.

Másodikként pedig - Az autósiskola, ahol a kezdő játékosok megszerezhetik a jogosítványukat. Itt megtanulhatod a közlekedés alapjait, és később saját járművel is közlekedhetsz a városban. Az autósiskola segít abban, hogy a karaktered gyorsan önálló legyen, és könnyebben vegyen részt a különböző feladatokban és munkákban. Emellett jó lehetőség arra is, hogy megismerkedj a játék alapvető járművezetéssel kapcsolatos mechanikáival, így biztonságosan mozoghatsz a szerveren.

És végül harmadikként pedig- A rendőrség. Az a hely, ahol a játékosok mindig biztonságban érezhetik magukat, és ahol azonnal segítséget kaphatnak, ha valamilyen bűncselekményt vagy szabálytalanságot tapasztalnak. Itt nemcsak jelzést tehetsz, hanem megismerheted a szerver biztonsági rendszereit és a szabályok működését is. A rendőrség bemutatása segít abban, hogy a kezdő játékos tudja, hova fordulhat problémák esetén, és milyen lehetőségei vannak a közösség védelmében. Így a játékos gyorsan eligazodik, és biztonságos, élvezetes környezetben élheti át az RP élményt.

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.

>Három pozitív tulajdonságom-

Türelmes vagyok. Könnyen kezelem a konfliktusos helyzeteket, és nyugodtan tudok reagálni, még ha más játékos ideges vagy frusztrált. Segítőkész és együttműködő. Szeretek másoknak támogatást nyújtani, és jól tudok csapatban dolgozni. Alkalmazkodó. Gyorsan megtalálom a hangot különböző emberekkel és könnyen beilleszkedem új helyzetekbe.

Három negatív tulajdonságom –

Maximalista vagyok. Szeretem, ha minden részlet tökéletes, ami néha lassíthat a feladatok elvégzésében. Túl sokat vállalok egyszerre. Néha nehezen mondok nemet, mert szeretnék segíteni mindenkinek. Kritikus vagyok magammal szemben. Mindig igyekszem fejlődni, de néha túl szigorú vagyok saját hibáimmal kapcsolatban.

Utoljára szerkesztve:
Csővi!
Mi már beszéltünk párszor DC-n egy-kettő dologról. Részemről korrekt a lap, viszont én enyhe GPT-segítséget is érzek a lapban, amivel valamilyen szinten nincsen gond, de főként a te gondolataidra kíváncsiak az ilyen lapoknál. Hidd el, ha nem is teljesen kerekek a mondatok, vagy éppen nem úgy jönnek ki a sorok, ahogy te gondolod, akkor is jobban értékelik, mintsem ha külső segítségeket használsz hozzá.

Egy szónak is száz a vége. Sok sikert a bejutáshoz!

• Imádom
Reactions: Noel
Szia!
Alapvetően jó a lap, de hihetetlen, hogy 24 évesen egy Adminsegéd lapot GPT segítségével készíted el.

Nem rossz arcúskodni akarok, sok sikert kívánok neked Noel.

• Imádom
Reactions: Noel
Cső! Keress fel privátban, megbeszéljük a továbbiakat.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.