Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Bence vagyok, 18 éves.
Account ID-d?
>9784
Hány játszott perccel rendelkezel?
>Jelenleg a lap megírása közben 765
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok Bence vagyok 18 éves. Nyári gyerek vagyok, augusztusba születtem. Jelenleg gimnazista vagyok és turisztika vagy hotel management szakra szeretnék tovább tanulni kint Hollandiában, de az álom munkám az a Cabin Crew avagy a légiutas kísérő. Nyáron a MÁV-nál dolgoztam mint "Állomási Segítő és Kerékpár Segítő", és a mai napig ha van munka lehetőség akkor vissza megyek.. Van egy nővérem és két kis unokahúgom, nővérem részéről január vége fele érkezik a harmadik. Apukámmal kicsit rosszabb a kapcsolatom, sajnos vele nem jövök ki jól. Nagyon szerettem kosárlabdázni, 6 évig igazolt játékos voltam a DKKA-nál, U19-es csapatban, de tavaly egy bokaszalag szakadás végett abba kellett hagynom.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Reportok kezelése, a játékosok kérdéseinek megválaszolása. Segítség, iránymutatás az új játékosok számára nem csak a szabályok ismertetésében, de azok megértésében is, amennyiben ez szükséges. De talán a legfontosabb az Adminsegéd feladatában az Adminisztrátorok munkájának segítése, hiszen hatalmas terhet tudnak levenni a vállukról, főleg eventek/update alkalmával, amikor rengeteg új, vagy régi játékos talál a szerverre.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd türelmes, megértő, empatikus. Nem idegesíti fel magát azon se, ha egy játékosnak akár 10-szer el kell magyarázni valamit, mire megérti, hisz ez a dolga. Ha valami kérdést tesz fel neki egy játékos, azt normális hangnemben válaszolja meg, nem flegmázva.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Nem régiben kezdtem a szervert, viszont tapasztalatom elég nagy és evégett határoztam el azt, hogy szeretném kipróbálni magam Adminsegédként és későbbiekben Adminként is. Magával az ingame report rendszerrel már van némi tapasztalatom a kezelésében is és ez is adott egy löketet, hogy egy rendes, normális rendszert használhatok.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy érzem rugalmas és megbízható vagyok, valamint könnyen tudok csapatban dolgozni. Szeretem kisegíteni a közösséget, legyen az IRL, vagy akár DawnMTA-n belül. Őszintén megmondva az elmúlt időben eléggé "rá kattantam" a DawnMTA szerverére.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 2-3 óra
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>
Városháza
A városháza az a hely, ahol a szerveren folytatott RP élethez a legfontosabb iratokat kiválthatja a játékos, a személyigazolványt, jogosítványt, horgászengedélyt és bányászengedélyt. Ezekkel az iratokkal már betekintést nyerhet egy játékos a szerveren megtalálható hobbymunkákba, de a rendes munkához, azaz az áruszállításhoz is segítséget ad. A városháza a szerveren egy egyedileg mappolt épület. Bent az okmányiroda feliratot követve juthatunk el azokhoz az NPC-khez, akikre rákattintva az iratainkat kiválthatjuk. A személyigazolvány kiváltása ingyenes, a jogosítvány kiváltásához sikeres forgalmi vizsga szükséges. A fegyverengedélyhez prémium pontból megvásárolt fegyverengedély szükséges, az után a fizikai kártyát itt tudjuk megigényelni.
Autósiskola
Az autósiskola a jogosítvány megszerzéséhez szükséges. Itt egy teszt kitöltése és egy gyakorlati vizsga elvégzése után a játékos "feloldja" a jogosítvány kiváltása lehetőséget. A teszt 20 kérdésből áll, ahol az aktív KRESZ szituációkra kell helyes választ adni. Ebből a 10 kérdésből 8-at kell helyesen megválaszolni a sikeres vizsga eléréséhez. A jogosítványt a szerveren megtalálható rendvédelmi frakciók ellenőrzik közúti igazoltatás során. Amennyiben a játékos nem rendelkezik megfelelő iratokkal, úgy ezen szervek megtilthatják a járművel való továbbhaladást és a játékos autóját is lefoglalhatják. Ezeken felül pedig bírságra is számítani kell.
Pláza
A plázában a játékosok megtalálhatják minden, a szerver életéhez elengedhetetlen tárgyat. Itt kezelhetik pénzügyeiket a bankban, vásárolhatnak telefont és rádiót amivel a kommunikációt, a játékosok közötti kapcsolatot nagyban segíti, illetve eszközöket a hobbimunkákhoz. Teszem azt csákányt, vagy horgászbotot. Ezeken felül, amennyiben úgy van igény, a kinézeten is változtathat az arra vágyó. Mind a skinek cseréjével, mind a kiegészítők használatával. Továbbá a plázában egy mozi és kaszinó is működik, ami az RP szituációk melegágya is lehet.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Negatív:
- Sokszor hosszasan magyarázok el apró dolgokat is
- Egyszerre több munkát is magamra vállalok
- Maximalista vagyok
Pozitívum:
- Kreatív vagyok és gyors probléma megoldó
- Jó az önismeretem
- Lelkiismeretes / Becsületes vagyok
Utoljára szerkesztve: