Ricky Doodle - Hugo Lorenzo [tyzee]

• Thread starter Thread starter Mikosz
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 197
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Mikosz

Újonc
2025. 03. 17.
39
19
LS karakter
Touciuloes Ijeklis
LV Karakter
-
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Ricky Doodle
Panaszra tett személy InGame neve:
Hugo Lorenzo
Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM, közösségrombolás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Klipben történő cselekvés előtt volt egy adminügy amit Gato intézett, és mondta, hogy mindenki menjen a dolgára jobbra-balra. Szerintem ezt ő alá is tudja támasztani. Hugo Lorenzo direkt megvárta a szerver restart utolsó másodpercét majd elkezdett ránk lövöldözni. Persze ezt meg is akartam akadályozni. További hozzáfűzésem nincs, előre is köszönöm a bírálatot.

Hello, a panaszt én fogom intézni.
Hugo_Lorenzo-nak 24 órája van választ adni.

• Kedvelés
Reactions: tyze
Szép napot igen így történt bevallom kicsit levezetésnek szàntam ezt a DM-et közben discordon meg is beszéltük . Nincs mit beszélni ezen várom a szankciót megérdemelten.

Hozzászólok már én is akkor. Ti ott ugyebár ránk másztatok azelőtt a kocsival és abból jött ez az ügy. De akkor mondok én is pár dolgot ha szerinted kozossegrombolas. Amikor ott már animba vertétek Lorenzot akkor ugyebár írtam reportot nem az miatt, és elkezdtétek kicsomizni, valamelyik meg elkezdett engem ütni miközben írtam a reportot. És ti a nagy “szabály tudók” mondjátok hogy ic ügy? Ebbe mi volt az ic ügy? Rp nélkül lett kiszedve a shoti is mert senkinek nem írta az rp-t logot tudom küldeni.

• Haha
Reactions: Mikosz
Hozzászólok már én is akkor. Ti ott ugyebár ránk másztatok azelőtt a kocsival és abból jött ez az ügy. De akkor mondok én is pár dolgot ha szerinted kozossegrombolas. Amikor ott már animba vertétek Lorenzot akkor ugyebár írtam reportot nem az miatt, és elkezdtétek kicsomizni, valamelyik meg elkezdett engem ütni miközben írtam a reportot. És ti a nagy “szabály tudók” mondjátok hogy ic ügy? Ebbe mi volt az ic ügy? Rp nélkül lett kiszedve a shoti is mert senkinek nem írta az rp-t logot tudom küldeni.
Továbbra sem értem miért hozod fel ezt az ügyet mikor KETTŐ admin is elbírálta már, Tamás, gato egyaránt. Tamás mondta, hogy mehet az RP folytatás majd ti mégegyszer hívtatok egy admint ami Gato volt. Ő meg mondta, hogy jobbra-balra a szerver restart miatt.

Jó de nem én hívtam a másik admint, mindegy de a fegyver nem rp-vel lett kiszedve mert nem is írta meg semmi. Mindegy engedjük el

• Haha
Reactions: Chester és Mikosz
Megkérném @Gerii23 - hogy ne szóljon hozzá olyan panaszhoz, amiben nincs megemlítve.
(Hozzászólásait nem fogom figyelembe venni a bírálathoz.)

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: tyze és Mikosz
Meg nem azért hívta az admint hogy szedjen fel vagy valami, csak azért hogy mert a fegyver miatt mert érted most ütközünk és akkor ők gondolnak egyet és kirabolnak ott ls-be a déli határnál

• Haha
Reactions: Chester és Mikosz
Meg nem azért hívta az admint hogy szedjen fel vagy valami, csak azért hogy mert a fegyver miatt mert érted most ütközünk és akkor ők gondolnak egyet és kirabolnak ott ls-be a déli határnál
Nem tetszik Tamas bírálata akkor írj panaszt és ne olyan panaszhoz pötyögj róla ami nem is rólad szól.

Hali.

Egy szösszenetet hagynék csak itt, ha nem nagy baj.

Úgy döntöttem, hogy az RP ne legyen folytatva, miután ki lettem hívva. Elméletileg ezután egy DM partyt akartak kezdeni a srácok, de ez nem fix információ, nem voltam jelen.

Hali nem volt DM Party-rol szó egyàltalàn, hiszen én lőttem le egy embert zárjuk az ugyet egy DM- el felesleges tovább szítani skacokkal is beszéltem DC-n erről, tisztáztam a saját reszem korrektek voltak ők is én is köszönöm a megertest! Nem érdemes ezt tovább ragozni .

Holnap reggelig még pötyögjétek le a lényeges dolgokat. (Ha lenne még valami.)

• Kedvelés
Panaszkönyvet átolvastam. - Arra a döntésre jutottam, hogy jogos a panaszkönyv.

Hugo_Lorenzo 2 hét kitiltást fog kapni DM és UCP előélet miatt.

• Kedvelés
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.