Richie Dervy

• Thread starter Thread starter Heedy
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 82
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Heedy

Újonc
2024. 08. 04.
30
8
USA
secretprivat.com
LS karakter
Heedy
LV Karakter
Heedy
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Ricsi / 16 / 246
- UCP előélet
((Nem a legszebb, de az ember változik, remélem hisztek bennem és közétek tartozhatok.))
- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Beosztanám az időmet mint a játék, és az Adminkodás felére is, leginkább AdminDuty-ban lennék, jobban szeretek segíteni a játékosoknak.
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
5 Teljes éve játszok, eddig több szerveren volta, sorolhatnám de minek, szerintem a tapasztalat és a segíőkészség a legfőbb.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Nyitás óta, 5 éve.
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam, AstralMTA - Ricsi, SealMTA - Heedy, RaiseMTA - AdminSegéd.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok!
Ricsi vagyok, 16 éves középiskolás. Szeretek sportolni, főleg a kosárlabdázás az, ami igazán leköti a figyelmemet. Emellett imádok zenét hallgatni és videojátékokkal játszani a barátaimmal. Tanulmányaim mellett próbálok minél több időt szánni a hobbijaim-ra és a barátaimra. Örülök, hogy csatlakozhattam ehhez a közösséghez, és izgatottan várom, hogy új embereket ismerjek meg. Remélem, hogy hamarosan jó barátokra találok itt!
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Játékosok/Admin társak segítése, nem RP-s cselekedetek kiszűrése, íirálása.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a Városháza egy fontos pont, ugyanis ennek a parkolójában több találkozót is lehet szervezni.
Vagy a Skatepark, itt is jó és vidám hangulatú találkozókat, eventeket lehet szervezni.
De ezen kívűl a munkák, amiket szabadon kiválasztva tudsz csinálni, legyen az a postást, ezen a helyen is jó közösséget találunk.

Köszönöm aki végig olvasta, remélem csatlakozhatok a köreitekbe.​

Utoljára szerkesztve:
Szia, kevés a tapasztalod, keress fel egy adminsegéd vezetőt ezzel kapcsolatosan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.