Ricardo Madalitso --- Trombitas

• Thread starter Thread starter Riki35
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 136
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Riki35

Újonc
2025. 08. 13.
5
0
LS karakter
Ricardo Madalitso
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Ricardo Madalitso
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Trombitas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Sziasztok, az egész úgy kezdődött, hogy láttam egy hírdetést, amiben az állt hogy pénzt dupplikálnak. Mivel én megbíztam, mivel azt gondoltam, hogy hirdetésből való átverés lenne, ezért én oda adtam közel 100 milliót, nem kaptam meg ezt, és amikor írtam adminnak, azt mondták, hogy nem számít, hogy hírdetésből volt, ugyanúgy ic ügy. Szóltam egy nagyobb adminnak is, ahol ugyanezt a választ kaptam, és a pénzemet sem kaptam vissza.
És most jön a kérdés, akkor most ki válaszolt rosszat? A szabályzatban is írja, hogy:
-Pénzduplázás IC ügy.

↳ Ha valakiben annyira megbízol, hogy adsz neki pénzt duplázásra/triplázásra és nem adja vissza azért a szerver nem tud felelősséget vállalni.

Véleményem szerint Trombitas helytelenűl bírált, várom a bíráló admin válaszát!

Szia mivel hirdetésből történő átverés az egész illetve az átverés is jóval csak meghaladta az adott megengedett összeget [200.000.000$]
-Tilos átverni más embereket 300 000 $ érték felett!
↳ Végleges kitiltást von maga után e szabálypont megszegése!
-Hirdetésből engedélyezett az átverés.
↳ A rablással ellentétben átverni szabad hirdetésből 300 000 $ dollárig.

Szia, engem is félrevezettek, és most nem tudom hogy ki, vagy kik válaszoltak helytelenül. A fentiekben leírtakhoz tartom magam továbbra is. Köszi válaszod!

Sziasztok, panaszt én fogom bírálni.
Nos, értem a problémád és a felvetésed de mondom ez hogy néz ki valójában, van ez a kettő szabálypont ami gyakorlatilag ‘üti’ egymást és könnyen félre érthető.
Pénzduplázás ic ügy, ebben megegyezhetünk ha valakit le szólítasz és bele megy megbízik benned az ic, viszont szerverszabályzat azt is le írja hogy hirdetésből szigorúan tilos átverni más játékost!
Panasz jogtalan. Az admin jól járt el!

• Kedvelés
Reactions: koko34
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.