Rey Admin panasz.

• Thread starter Thread starter AlexLS
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 86
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

AlexLS

Barangoló
2025. 06. 13.
116
81
31
LS karakter
Lorenzo Charline
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Jurij Vorkov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szituáció röviden: ATM-eztünk bratva. rey megölt. ergo kazetták törlödnek az inventory-mból. elmentem a közeli újraéledési pontra, újraéledtem és vissza mentem hq-ra. jó pár perce állunk a hq interiorban. majd rey bejőn egyedül és lesokkolja a társam és fegyvert tart rám. a pillanat hevében nem gondolkodtam elővettem a fegyverem és le lőttem miközben fogta rám, ezzel kimerül a pg fogalma. valós aláírom. majd jelzik nekem hogy reloggolnom kéne mert egy tekes azt mondja hogy még mindig jelez rajtam a kazi. ismétlem meghaltam eltűnt az inventory-mból. ezért ennek eleget téve relogoltam és kapásból jöttem vissza. mire vissza értem kaptam a pg jailt. amit elfogadnék ha valóban nálam lett volna a kazetta. viszont igy ennek a szituációnak megsem kellet volna történnie. igy ergo a pg sem valosulhatott volna meg. egyszerüen ezt el lehetett volna ezt intézni hogy ott akkor felszedi magát, kérdőre von hogy ez mi volt. megbeszéljük hogy mód hiba miatt jelzett rám. a kazetta és relogoljak. és kész vége. ennyivel lezárjuk. de nem így egy mod hiba miatt én vagyok büntetve egy olyan szituért aminek nem kellet volna megtörténnie. amellet se menjünk el hogy miért jön be teljesen egyedül egy maffiasokal hemzsegő hq-ra egyedül és sokkol kapásból ahogy bejön.. az sem utolsó hogy legalább várt volna egy picit hogy feljöjjek és úgy beszéljük meg. inkább kapásból be rakatott engem mással. próbáltam megbeszélni vele a szituációt de semmi empátia afelé hogy megbeszéljük. én bűnhödöm és van rontva az ucp-m egy mod hibából kifolyólag. (( ismétlem ha lett volna nálam kazetta és úgy jön be és ölöm meg teljesen megértem a jail-t de így ez nem korrekt felém nézve.))
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-07-05 16:23:01] [Output] : [R1] Sergey Stephanovski: ((szolt egy tekes hogy resizunk kellene valakire jelez a kazi.))
Megjegyzés:

Csak egy kis empátia kellet volna, hogy ezt megtudjuk beszélni ezt a félreértett szituációt... [/CENTER]

Utoljára szerkesztve:
hello.
elég érthetetlen a megfogalmazás, de értem mire célzol.
valóban eltekinthető lett volna itt a jail, de ez csak az adminon múlik, hogy elengedi-e, a szabálysértés az ugyanúgy szabálysértés.
mint ahogy te is írtad, jogos a PG, ezáltal a büntetés jogos, ha a jailt szeretnéd megbeszélni az esetleges enyhítéssel kapcsolatba keresd fel Reyt, de ezzel a panasszal nem javítottad a renomédat.

jogtalan

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.