Rendy G Ross - Alex

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

eznemJayce

Újonc
2024. 07. 30.
15
7
LS karakter
Drake Herrman

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Rendy G Ross
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Log (https://pastebin.com/D3Acgdut)
Megjegyzés:

Menekülés közben egy hatalmasat laggoltam, ami végett bele laggoltam kettő rendvédelmis autóba, ez végett eltörött a lábam ami miatt nem tudtam tovább menekülni. Eközben írtam egy reportot hogy menekülés közben egy nagyobb lagg ért engem, ami miatt nem tudtam folytatni tovább a menekülés. Ezt a rendvédelmisek is OOC chaten megerősítették hogy nagyot laggoltam, de az adminisztrátor IC ügynek tekintette az esetet.

Klippem nincs, de ez elég bizonyíték hogy a rendvédelmisek is leírták OOC a helyzetet.

Illetve mellékelném az OOC chaten lévő megnyílvánulást amit pár rendvédelmis leírt, arra az adminisztrátor figyelmen kívül hagyta.

Szia.
Ahogy ott is elmondtam, a rendvédelem nem tehet arról, hogy te laggolsz, és eltörik a lábad. Ilyen helyzetben, ha valakinek nem kellően jó a gépe, mindenki hivatkozhatna üldözés közben, hogy laggolt. Tudom, hogy fájó pont, mikor elkapnak, de sajnos ilyen ez az illegális élet, benne van a pakliban. RP folytatás mellet döntöttem a mellet hogy te bilincsben bezártad a kocsiajtaját, és nem voltál hajlandó kinyitni. Még azután is RP folytatás lett, hogy te OOC-ben leírtad, hogy tagadod az RP-t, és hogy "Rendben, folytassuk az rp-t de afkolni fogok egy kicsikét szerintem" -etet írtad OOC-ben, majd mindvégig be is tartottad ezt. Várom a bíráló admin válaszát.

Szia.
Ahogy ott is elmondtam, a rendvédelem nem tehet arról, hogy te laggolsz, és eltörik a lábad. Ilyen helyzetben, ha valakinek nem kellően jó a gépe, mindenki hivatkozhatna üldözés közben, hogy laggolt. Tudom, hogy fájó pont, mikor elkapnak, de sajnos ilyen ez az illegális élet, benne van a pakliban. RP folytatás mellet döntöttem a mellet hogy te bilincsben bezártad a kocsiajtaját, és nem voltál hajlandó kinyitni. Még azután is RP folytatás lett, hogy te OOC-ben leírtad, hogy tagadod az RP-t, és hogy "Rendben, folytassuk az rp-t de afkolni fogok egy kicsikét szerintem" -etet írtad OOC-ben, majd mindvégig be is tartottad ezt. Várom a bíráló admin válaszát.
Szia. Nem azzal volt a probléma hogy elkaptak a rendvédelmisek, mert igen ezzel jár az illegális élet. De az, hogy sajnos belaggoltam nagyon, amit a rendvédelmisek is leírtak OOC-ba, mivel ők majdnem tk-k lettek, ezért igen írtam reportot. "Bezártad az ajtót bilincsben", Az azért volt, mivel a bizonylatos fegyvert el akarták kobozni. Ezt a részét tisztáztuk is, adtak rá figyut és kész. "Afkolni fogok egy kicsikét", Előre leírtam, hogy egy kicsit afkolni fogok mert más dolgom is akadt, de amint beértünk TEK bázis, onnantól folyamat mentek az IC rp-zk. "OOC leírtam hogy "tagadni" fogom", ez lényegében az idegesség, ami ellenére te váltottál ki, mert szerintem ilyen helyzetben, hogy még a rendvédelmisek is leírták hogy lagg történt, szerintem úgy lett volna helyes eljárni, hogy onnan folytatni az rp-t, hogy én tovább menekülök. Mivel igen, lehet valamilyen szente gyenge a gépem, de a lagg miatt sajnos én nem tehetek. Ez nem egy IC esemény ami miatt el kellene menni. Célszerübb lett volna hogy dobsz egy csont fixet, majd a rendvédelmisek autóját lefixeled, és megyünk tovább. Te továbbra is IC ügyre hivatkoztad a laggot. "Elkaptak téged IC". Igen, mivel belaggoltam eltörött a lábam ami miatt az autót tovább nem tudtam irányítani, és természetesen körbe állnak rám fogni a fegyvert.

Illetve kitérve ahhoz is, hogy amilyen stílust produkált a rendvédelem te azokat figyelembe se vetted, te probáltad az igazadat hajtani hogy a lagg, az IC ügy.

"te probáltad az igazadat hajtani hogy a lagg, az IC ügy." éppen ez az hogy én azt szerettem volna neked elmondani. Nem a rendvédelem hibája hogy te laggolsz. valóban nem ic ügy. viszont ez a te hardvered problémája. Várom a bíráló admin válaszát.

Átolvastam a teljes OOC logot.

Megítélésem szerint Alex teljes mértékben korrekt módon járt el az ügy során.
Az, hogy te belaggoltál nem mások hibája... sőt a rendvédelmi szereplők is jelezték a beszélgetés során, hogy így már nem kívánják folytatni az RP-t, mivel folyamatosan RP-t tagadtál.

A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy az RP közben folyamatosan le afkoltál, amit a szabályzat egyértelműen tilt.
Mindezek alapján megállapítható, hogy Alex végig szabályoknak megfelelően kezelte a szituációt.

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.