Rendvédelem | több sisak magadhoz vétele.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Chapiii”

Újonc
Dawn Game Helpdesk
Támogató
LS
2026. 01. 20.
27
14
"Mindig lehetsz jobb,,
LS karakter
Tala Rojas 🇲🇽
Sziasztok!

Igazából arra gondoltam, hogy rendvédelmisként jelenleg több mellényt is ki lehet venni. Ez azért praktikus, mert ha eseményről eseményre jársz, és esetleg lelőnek rólad egyet, nem kell mindig visszarohangálni újat kivenni. Ez a rendszer a mellényeknél szerintem nagyon jól működik.
Viszont a sisakoknál is jó lenne bevezetni valami hasonlót: például, hogy egyszerre többet is ki lehessen venni vagy magunknál tarthassuk őket. Így nem kellene minden alkalommal visszamenni értük.

Köszi, ha elolvastátok, és örülnék valamilyen visszajelzésnek!

Sziasztok!

Igazából arra gondoltam, hogy rendvédelmisként jelenleg több mellényt is ki lehet venni. Ez azért praktikus, mert ha eseményről eseményre jársz, és esetleg lelőnek rólad egyet, nem kell mindig visszarohangálni újat kivenni. Ez a rendszer a mellényeknél szerintem nagyon jól működik.
Viszont a sisakoknál is jó lenne bevezetni valami hasonlót: például, hogy egyszerre többet is ki lehessen venni vagy magunknál tarthassuk őket. Így nem kellene minden alkalommal visszamenni értük.

Köszi, ha elolvastátok, és örülnék valamilyen visszajelzésnek!
Le lövöm rólad sisakot > el bujsz, veszel fel újat> mész tovább a darába.

le lovod rampage > 4-5p míg vissza tolt. ( neked maximum 30 sec míg vissza teszed magadra a sisakot) > ha mellényt is le lovod rólunk akkor esélyünk sem lenne.

Maximum úgy lehetne kivitelezni, ha vissza tennék a régi rampaget, ahol vissza tolt. Úgy lenne esélyünk.

Túl sok kihasználás lenne lelövik és egyből vennének fel másikat ez miatt én sem támogatnám.
Ha vissza kerülne a régi rampage akkor 2db-ot simán lehetne náluk. És akkor ki van mindenkinek van esélye, úgy hogy a pdnek sisak + legjobb mellény.

Rampage vissza kerül a régire akkor támogatnám az egészet.

• Kedvelés
Reactions: Chapiii”
Jó ez így ahogy van a sisakkal, viszont a kevlár magadnál tartását is lecsökkenteném egyre.
Az csak úgy lenne fer ha az illegálnál is max 1 lehet.

Üdv.

Alapjáraton a mellényből is egyszerre egy lehetne nálatok, viszont ezt még a szkript engedélyezi. Nem lesz arra lehetőség, hogy egyszerre több sisakot hordjatok magatoknál.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és Kevin
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.