Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: gabor_on_dc2. Hogyan szólíthatunk? Dizzy3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 8640 mikor ezt írom5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 7. Mesélj magadról pár mondatban. Tanulok az iskola padjaiban, szabadidőmet nagyrészt videójátékok játszásával töltöm (pl.: Dawn MTA). Imádok az Angol nyelvel foglalkozni. Egy online megismert barátom mondta hogy létezik ez a szerver.Ez 2025 tavasz végén történt, azóta is játszok és viszem tovább az rp szálát a karakteremnek.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Könnyen tanulok például ha valaki megmutat nekem valamit akkor én azt könnyen megjegyzem és/vagy alkalmazom. /Őszinte és szabálykövető vagyok. Negatívat nem tudnék mondani magamrólSzemélyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Andrew La Guidi2. Születési helye, ideje: Kanada 2002 02. 02.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: University of California Los Angeles UCLA4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzszászlós ként szolgálnék és tartatnám be a rendet6. Szolgált már fegyveres szervnél? Még nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Biztonságos helyen félreállítanám úgy hogy ne zavarjuk a forgalmat, majd kérném hogy állítsa le a gépjárművet. Miután leállította kiszállnék és udvariasan elkérném adatait: Személyi Vezetői engedély Forgalmi, és ha fegyvert látok nála akkor a fegyverviselési engedélyt. Ellenőrizném a lámpákat és a csomagteret. Ha minden megfelelt visszaadom az iratokat és tovább megyünk a dolgunkra.8. Mi maga a rendőrség? egy szervezet ami a rend betartatásáért és a bűn megelőzéséért szolgál.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes csak eggyel van feljebb, míg a feljebb való több ranggal is feljebb lehet.10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A priusz oka és a szabálysértés körülményi fogják befolyásolni döntésemet11. Meséljen magáról pár mondatban. 23 esztendős vagyok. Törvénytisztelő állampolgár, akinek előző munkája favágó volt. Kanadából pontosabban VancouverbőlLos Santos-ba költöztem továbbtanulás miatt a University of California Los Angeles UCLA-ba.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Követem az üldözött járművet, ha a helyzet úgy adódik akkor tüzet nyitunk és erősítést kérünk2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elsősorban lefoglalom a tárgyakat vagy ha ellenkezne akkor erősítést hívnék. Jegyzőkönyvet írnék hogy mik és mennyi volt megtalálható a jármű csomagtartójában, majd bevinném kihallgatni.