- 2025. 07. 02.
- 7
- 0
- LS karakter
- Reeves Marshall
- LV Karakter
- Swajtoslaw Diego
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban. Dániel Vagyok 15 éves. A jövőben Honvédnak szeretnék menni. 2,5 éve hogy elkezdtem MTA szervereken játszani.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Voltam már más Rp szerveren Rendvédelemnek tagja , Ezáltal Van tapasztalatom benne.4. Mióta játszol a szerveren? 2025.03.02 (Ez már a Második fiókom)4.1 Játszott perceid száma: 58454.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-7órát5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Sok jót hallotam róla, Szeretem az akciókat, izgalmakat. Emellet szeretnék a szerveren rendvédelmi Frakció tagja lenni mivel ott sok az akció.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Még nem voltam ezen a szerveren7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy komoly ám de mókás embert, Aki emberkedvelő és szereti az állatokat. Emellet nagyon odafigyelő.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terroristák elfogása, Terrorcselekmények megakadályozása, Rend fenttartása , Társ Szervek Segítése.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Reeves Marshall2. Születés helye: Los santos3. Születés ideje: 1999.05.094. Nem: Férfi5. Családi állapota: Nőtlen7. Foglalkozása: Munkanélküli/ Hobby HorgászElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Nincs11. Telefonszáma: +38-76-353-2981Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Dawn City Általános iskola
- Los santos Középiskola
- Los santos Rendőrképző
-
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
-
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ X ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Magyar, Német, Spanyol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Dawn City , 2025.07.12.
Reeves Marshall
Reeves Marshall