Reeves Marshall jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

hungariansz

Újonc
2025. 07. 02.
7
0
LS karakter
Reeves Marshall
LV Karakter
Swajtoslaw Diego

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dani, 16
Account ID-d?
>7648
Hány játszott perccel rendelkezel?
>9728
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Dánielnek hívnak 16 éves vagyok, magyarországon élek. Honvéd kadét vagyok. Kedvenc hobbiam a Motorozás , biciklizés. Ezek mellett szeretek MTA-zni, más Online Platformon játaszni. Már lassan 4 éve RPzek, és van tapasztalatom.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az Adminsegéd feladata az adminok munkájának megkönyítése, Reportokra válaszolni, játékosoknak a kérdéseiget megválaszolni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem a jó Adminsegéd Kedves, rugalmas, és türelmes.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Hogy tudjak segíteni akár a kezdő akár a régóta játszó játékosoknak, és hogy megkönnyítsem az RP-jüket.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mivel van tapasztalatom, és ismerem a játékot, MTA-t. Emellett kedves, segítőkész vagyok.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 2-4 órát fix
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?

Városháza:
Azért fontos helyszín a városháza, mivel ott tudjuk az iratokat kiváltani emellett az engedélyeket is. Például, egy szerelőtelepen kérsz egy Műszaki Adatlapot. Mi a teendő? Elmész a városházára, az okmány irodánál, előhozva az inventoryt, rákattintani a lapra, és már meg is kapod a forgalmit.

Korház:
A korház az eggyik legfontosabb. Bármi történik, balesetezel, leesel valahonnan avagy bármely sérülést szerzel, ott tudod magad ellátni. Az eggyik olyan hely ahol a legjobbakat lehet RP-zni.

Autósiskola:

Egy kezdő játékosnak az eggyik legfontosabb helyszín az autósiskola. 1000$ Lehet a KRESZ vizsgát letenni. Ha sikeres a vizsga, a forgalmi vizsga következik. Amennyiben sikeres mind a 2 vizsga, a Városházán ki lehet váltani. Egyből amint kiváltottad már vezethetsz is!

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.

>Pozitív:
Kedves
Türelmes
Vicces

>Negatív:
Néha makacs, önfejű
Szókimondó
Előfordul, hogy közbeszólok miközben valaki beszél.

Cső! Keress fel privátban... Ott megbeszéljük a továbbiakat.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.