Raymond Ray Vellaro jelentkezési lapja

FunFact

Barangoló
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 25.
79
46
LS karakter
Dathan Moore
DAWNCITY-2.png
<br>Jelentkezési formanyomtatvány
<br><br>OOC Információk<br>
1. Discord neved: danikaklein​
<br>
2. Hogyan szólíthatunk? Dániel​
<br>
3. Hány éves vagy? 24​
<br>
4. Játtszott perceid száma? 35156​
<br>
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
<br>
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Válasz​
<br>
7. Mesélj magadról pár mondatban. Dániel vagyok, 24 éves! Szabadidőmben gépek javításávál foglalkozom, illetve rendszeresen szoktam tikton liveon keresztül streamelni! Pest megyén belül lakom, épitőiparban dolgozom és péntekenténk taxizni is szoktam! Kb 1,5-2 éve játszom RP szerveren ezen idő alatt több szerevren is megfordultam már, és voltam már OMSZ tag, ( Szakorvos rangig jutottam) illetve több más szerevren rendvédelmi tag is.​
<br>
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jól tudok csapatban dolgozni, kreatív vagyok, jó türúképességem van, Mindig a maximumot probálom minden megprobáltatásból kihozni. Haragtartó vagyok, könnyen el lustulok motiváció hiányában, Akaratos vagyok.​
<br><br>Személyes információk<br>
Általános adatok
<br>
1. Teljes neve: Raymond Ray Vellaro​
<br>
2. Születési helye, ideje: 2000 Olaszország, verona.​
<br>
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Szakközép iskolai végzettség.​
<br>
4. Büntetett előéletű? Igen​
<br>
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretnék eljutni szanitéc rangig.​
<br>
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
<br>
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám az adott személyt hogy álljon félre illetve állítsa le a motorját, majd rádióban jelezném az autó típusát, rendszámát illetve az abban tartózkodó személyek számát. Ezután kiszállnék, elkérném a személyes adatait illetve a hatósági igazolványait, lekérdezném a rendszerben a nevét, ha van valami büntetett előélete ami arra jogosít fel hogy átkutassam akkor átkutatnám, illetve a csomagteret nézném át, ha mindezekkel megvagyok akkor jelezném a rádión helyzettől függően hogy az egység elérhető-e vagy előállítás idejére nem az.​
<br>
8. Mi maga a rendőrség? Rendfenntartó szerevezet, amely azért felel hogy a város lakosságával fenntartassa a szabályokat, illetve bűncselekmények esetén felkutassa az elkövetőket és a törvény nevében megfelelően járjon el velük szemben.​
<br>
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
<br>
A közvetlen felettes, napi szinten tart eligazítást és ellenőrzést az állomány tagjainál, ő osztja ki a feladatokat mindennap illetve ellenőrzni azok elvégzését. A feljebb való kevésbé van jelen a mindennapi feladatokkor, ő felel mindenért, neki jelentenek a közvetlen felettesek.​
<br>
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Hányszor ismételte már meg ugyanezt a szabályszegést, mennyire tanult akár más szabályszegéstől és mennyire rettentette el azok összegének bírsága, de ugyanakkor mindenképpen a BTK szabályainak keretén belűl.​
<br>
11. Meséljen magáról pár mondatban. Raymond Ray Vellaro vagyok, Olaszországban születtem, édesanyám egy magyar hölgy volt aki pékként dolgozott olaszországban, Édesapám a hadseregben szolgált az Olasz katonaságnál, 2000-ben születtem, elvégeztem a szakközép iskolát, majd munkába álltam 20 évesen, szeretek autókkal ügyködni illetve Azokat gyűjteni.​
<br><br>Szituációs kérdések<br>
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Mindenképpen biztonságos távolságot tartok az adott járműtől hogy az erősítés érkezéséig tartani tudjam a tempót illetve követni tudjam az adott járművet.​
<br>
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítom, mindenképpen a saját birtokában áll, ha nem tudja mi az akkor is, mivel az ő tualjdonában lévő gépjárműben talált drog, így az a BTK szerint is az ő tulajdonát képzni​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz üzenetben egy discord linket és a hozzá tartozó feladataidat ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Ezredes