Ramzan Floyd Jelentkezése

• Thread starter Thread starter qacsa
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 89
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

qacsa

Újonc
2024. 08. 04.
34
9
LS karakter
Ryan Coldry
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Bence, 15
Account ID-d?
>152
Hány játszott perccel rendelkezel?
>34.382
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Bence vagyok 15 éves.Pest megyében lakom, itt tanulok autószerelőnek.Focizok már több mint 7 éve és nem régiben kezdtem el birkózni.Hobbim a horgászat amit már lassan 4 éve csinálok.Szabadidőben játszok, haverokkal elmegyünk valahova stb.Különböző MTA szervereken több mint 4 éve játszok.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosok által feltett kérdéseket megválaszolni, ezzel könnyíteni az adminok munkáját.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd kitartó,kedves a játékosokkal szemben és higadtan türelmesen segíti őket.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném magam kipróbálni adminsegédként mert még soha ne volt rá lehetőségem, és most úgy érzem kellő tapasztalatokkal megállnám a helyem, szeretném ha egy jó közösség része lennék.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Rendelkezem megbízhatósággal, kitartó és segítőkész vagyok, jól tudok kommunikálni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 3-4 órát.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. Városháza: Úgy gondolom ez a legfontosabb része a szervernek, mivel a kezdő játékosok itt tudják kiváltani az irataikat amik kellenek. 2. Autós iskola: Szerintem ez is egy fontos helyszín, mivel itt tudják lerakni a jogosítványt és ezek kellenek, minden munkához is. 3. Kórház: Balesetek után a játékosok itt tudják magukat ellátni úgy, hogy még várakozni sem kell.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív:Kitartó,segítőkész,megbízható
Negatív:halogató,makacs,önfejű néha.​

Szia Szombaton keress fel minket dawn Discordon.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.