OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: sbftlacivok22. Hogyan szólíthatunk? Laci3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 6.2005. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.7. Mesélj magadról pár mondatban. 18éves vagyok, építőiparban dolgozom. Emellett horgászattal és szereléssel is foglalkozom. Mindennap aktív tudok lenni 2-3órát.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Kitartó, megbízható, segítőkész. Negatív: Csendes, kritikus vagyok, nehezen bízok.Általános adatok
1. Teljes neve: Ramsey Ethanum2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.01.10.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egyre fentebb a ranglétrán.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Napszaknak megfelelően köszönteném, bemutatkoznék. Ezután elkérném az iratait amelyet leellenőriznék. Csomagtér ellenőrzés. Ha mindent rendben találok visszaadom az iratait és elköszönök.8. Mi maga a rendőrség? Közlekedési ellenőrzések, mint például igazoltatás és közúti szabályok betartatása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való a tőlem magasabb rangú. Míg a közvetlen felettes akitől kapom a parancsokat.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A személy előélete, szabálysértés súlyossága, körülmények..11. Meséljen magáról pár mondatban. Jelenleg munkanélküli vagyok, viszont van egyetemem is. Nem nagyon vannak ismerőseim a városban inkább elvagyok egyedül, de szeretnék kapcsolatokat, ezért is jelentkeztem ide. Úgy gondolom itt lehetne elég szép baráti kört kialakitani akár.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Fedezékbe vonulok, majd erősítést hívok, saját illetve más testiépségét szem előtt tartva.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Hiába nem tudott róla, ez nem mentesíti fel a intézkedés alá vont személyt. Minden képen be kell vinnem kihallgatni.