Ramsey Ethanum---> jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

las.zika

Újonc
2025. 08. 04.
6
2
LS karakter
Ramseyethanum

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: sbftlacivok2​
2. Hogyan szólíthatunk? Laci​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? 6.200​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. 18éves vagyok, építőiparban dolgozom. Emellett horgászattal és szereléssel is foglalkozom. Mindennap aktív tudok lenni 2-3órát.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Kitartó, megbízható, segítőkész. Negatív: Csendes, kritikus vagyok, nehezen bízok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ramsey Ethanum​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.01.10.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egyre fentebb a ranglétrán.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Napszaknak megfelelően köszönteném, bemutatkoznék. Ezután elkérném az iratait amelyet leellenőriznék. Csomagtér ellenőrzés. Ha mindent rendben találok visszaadom az iratait és elköszönök.​
8. Mi maga a rendőrség? Közlekedési ellenőrzések, mint például igazoltatás és közúti szabályok betartatása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebb való a tőlem magasabb rangú. Míg a közvetlen felettes akitől kapom a parancsokat.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A személy előélete, szabálysértés súlyossága, körülmények..​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Jelenleg munkanélküli vagyok, viszont van egyetemem is. Nem nagyon vannak ismerőseim a városban inkább elvagyok egyedül, de szeretnék kapcsolatokat, ezért is jelentkeztem ide. Úgy gondolom itt lehetne elég szép baráti kört kialakitani akár.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Fedezékbe vonulok, majd erősítést hívok, saját illetve más testiépségét szem előtt tartva.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Hiába nem tudott róla, ez nem mentesíti fel a intézkedés alá vont személyt. Minden képen be kell vinnem kihallgatni.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon _Fun_Fact ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Dandártábornok]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.