Radovan Koleno----->Trombitás

• Thread starter Thread starter Spel8
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 139
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Spel8

Újonc
2025. 06. 01.
64
27
LS karakter
Gonzalo Mendoza
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Radovan Koleno
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Trombitás/B]
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szép Estét történt egy olyan eset hogy a Bratva frakcio kint ált aranybank elott valoszinu rablásra készultek oda áltam kocsival és irtam ic n nekik hogy goblin gang ezek után kiszállitottak fegyverel a kocsibol és azt akarták hogy tegyem fel a kezem majd szoltam nekik ooc hogy forgalmas helyen vagyunk erre a válasz annyi volt hogy bank rp folyik erre én irtam nekik ooc hogy inasok majd elmentem rá 2percre trombitás magához teleportált megbeszéltuk miért tp zett magához majd kozolte hogy 2 hét kitiltásban részesülök ooc minosités miatt ezzel nem értek egyet ugyanis tiszta ucp elöéletem van kb 1 jailem van és 1 szó miatt miért kapok egyböl 2hét bant szerintem figyelmeztetnie kelett volna eloszor és a következö ilyen esetben jailt adni
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Elöre is köszönöm szépen

Meg ok nem kapnak semmit amikor forgalmas helyen akar ak kipakolni

Meg ok nem kapnak semmit amikor forgalmas helyen akar ak kipakolni
2x megkérdeztem hogy van e róla bármi bizonyitékod hogy ott történt e valójában erre neked a válaszod nem volt.
Bizonyiték hiányába nem fogok szankciót osztani

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Irtam hogy log van rola képem meg annyi van hogy bent ulok a kocsiba és kb 6an tartják a fegyvert rám

Mondjuk elzavarnak nem pedig kiszállitanak a kocsibol😀

Első sorban nem tudom te milyen felindulásból írsz, olyanokat ic-re több embernek akiknél fegyver van hogy goblin gang...

Másodjára pedig, az hogy te valakivel/valakikkel szemben ilyen stílust veszel fel ooc chaten, vagy minősíted, nem értem miért az adminisztrátort hibáztatod ha megkapod a megfelelő jutalmad...

Eltöltöttél a szerveren majdnem 40 ezer percet, és ezek után ilyeneket csinálsz?! nem értem miért kell az UCP-et elrontani.

Nem kellett volna, ilyeneket írogatni, ic illetve ooc és elkerülhető lett volna az egész incidens.

Az adminisztrátor nem hibázott, az ügyintézés során, a panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.