- 2025. 05. 11.
- 21
- 3
- LS karakter
- Salvatore Lo Piccolo
- LV Karakter
- Ryan D Amaru
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - KÖVETELMÉNYEK
Neved, Életkorod, Account ID
Gergő, 18, 812 UCP kép csatolása
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
3-4 óra minimum, ez lehet több is de kevesebbre nem gondolnék. Miért gondolod, hogy megfelelő lennél a csapatba?
7év rp tapasztalatom, és megfelelő szókincsem miatt szerintem, tudnám segiteni a szerveren lévő játékosok probléma megoldását. Megfelelő probléma megoldo készségem van, a szerverrel kapcsolatos tájékozódottságom miatt jó admin lennék és szeretném megpróbálni ezt a feladatot képes lennék rá! Mióta játszol a DawnMTA-n, illetve mióta RP-zel?
4707 percem van a szerveren, illetve 7 éve RP-zem. Voltál e már adminisztrátor ha hol és milyen néven ismerve.
Nem voltam még sehol adminisztrátor, csak adminsegéd Hungary Life-on. Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Gergő vagyok 18 éves. 7éve a roleplay világában vagyok és jelentősen életem részévé vált a játék és a roleplay élménye.Hobbim, a gitározás, hegesztés, autószerelés, PC-játékok. Jelenleg dolgozom, hegesztőként ez a szakmám!
Borsodban élek egy városban, de terveim közé tartozik a külföldre költözés.
Véleményed szerint mi az admin feladata?
A NONRP-s játékosok kiszürése. Segítséget nyujtani a kezdők vagy akár a tapasztalt játékosok számára is.Bug kihasználok figyelése, szankcionálása. Alapvetően a játékosok figyelése, RP szituációk megszűrése.
Mutass be a szerveren egy szerinted fontos helyet.
Pláza hiszen ott minden fontos dolgot megtud vásárolni az ember, a hobbi felszerelésektől kezdve telefon, horgászcuccot.Szerintem a városháza sem maradhat el, hiszen ott tudod a fontos okmányokat kiváltani.