Preston Antonio

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

narancs

Újonc
2024. 08. 30.
1
0
Veszprém
LS karakter
Preston Antonio
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: pollap2_​
2. Hogyan szólíthatunk? Noel​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játszott perceid száma? 3 579​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Noel vagyok,15 éves. Szeretem az akciókat és az rpt. 10 éves koromba is hívogatott már az rp, el is kezdtem. Utolsó évet töltöm jelenlegi iskolámba.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozítív: Kedves vagyok, Segítőkész, Céltudatós. Negatív: Félénk vagyok, feltünő, és sokat beszélek, kérdezek.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Preston Antonio​
2. Születési helye, ideje: SA, Montgomeryi korház, 2003.03.15​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Mester egyetemi diploma.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? : Egy alap tiszti pozícióba, önálló cselekvésre jogosult tisztként.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Eddig nem, de szeretnék egy állomány tagja lenni.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Villogót felkapcsolom, egyszeri szirénahangot adok ki, majd felszólítom a járművet hogy a forgalom zavarása nélkül minnél hamarabb húzódjon félre, álítsa le a gépjárművet és a kulcsot tegye a tetőre, és várjon. Utána szükséges rádiózni a egység egyik tagjának, ha én rádiózók akkor bemondom a igazoltatás kódját, (helyszínét, kocsi leírása, rendszám, hányan ülnek benne.) <------- Ha célzott megálítás volt pl körözés akkor az indokot. Kiszállok a szolgálati járműből és oda megyek és jelzem neki hogy húzza le az ablakot, elmondom a nevem és jelvényszámom, rangom, majd megkérem hogy adja át a személyi igazolványát, és jogosítványát, gépjármű forgalmiát. Ha van rá lehetőség bemondom rádióba hogy a kollega a kocsiba letudja futtatni az MDC rendszerbe, ha egyedül vagyok megmondom neki hogy várjon amig lekérdezem az mdc rendszerbe az adatait, (forgalmit ha esetleg nincs nála és egyéb adatokat) ha tiszta kiszállok és még a csomagtartóm ellenőrzőm, ugye kötelező elsősegély és kötszerrel kell rendelnie, ha mindent rendben találok akkor tovább engedem az urat. Ha szükséges kiállítok egy csekket, majd rádiózók hogy az egység végzett az igazoltatással., haladok tovább.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy rendfenntartó szervezet Dawn City-be aminek célja a város biztonságának fenttartása a következőkkel: bún megelőzése, leállítása, emberi jogok figyelembe vétele.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az lehet kijelölt és maximum 1-2 ranggal nagyobb nálam, akár a partnerem. A feljebb való az a személy aki jóval magasabb pozícióba van nálam.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Minden közúti vétség vagy szabályszegésnek van minimum és maximális értéke tudtommal, és ha azt látom hogy a személy többször kapott már hasonló vagy megegyező indok végett bírságot vagy büntetett akkor én mint rendőrtiszt jogosan emelném meg a birság összegét a maximum birság határáig és nem felette. Pl ha valaki tizenötödikén kap egy bírságot forgalmi hiánya végett és kap egyet tizenhetediken, és én huszadikán elkapom megint ugyan azzal a szabálysértéssel, akkor én magasabb, vagy maximális bírságot szabnék ki ami érvényes arra a szabálysértésre.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Én becsületes nevem Preston Antonio, őszintén megmondva én egy kis város/falu környékén születem Montgomerybe. Anyukám nagyon fiatal volt amikor megszült, közel 22 éves volt, apukám még fiatalabb. Akkoriban apám és anyám nem tudta mit kell tenni a született kölykével, ezért apukám már annyira kikészült hogy úgy döntött hogy elhagyja a családunkat amikor én még csak tipegő voltam. Nem ismerem őt, egyedül az egyik szülöm anyukám maradt meg, Giza Kollar volt a neve. Egyedül kellett felnevelnie édesanyámnak, nehéz korszak volt, anyukám szerencsére bejelentett állással dolgozott ezért amig nem jártam óvodába kaptott fizetést, ha az nem lett volna akkor nem tudom hogy éltünk volna meg. Sokat kérdeztem apámról akkoriba, mostmár nem érdekel, még a nevére se emlékszem. Elköltöztem amint tudtam Los Santosba és anyámnak is segédkezek néha pénzügyi támogatásokkal.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádióba bemondom hogy a üldözött járműből tüzet nyitottak, hogy a kollégáim is tisztába legyenek vele pontosan, ha én vezetek akkor picit nehézkes. Mivel a üldözött tüzet nyitott ezért nyilván valóan tűzparancs aktív, de nem személyre lövünk hanem inkább gumira és utána bekerítve fogva rájuk a fegyvert hatástalaníthatjuk őket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Nem vagyok benne biztos hogy a jelenlegi BTK szerint ez illegális vagy nem, de természetesen le ellenőrizőm, megkérdezem a tulajt hogy miért van az a csomagtartójába, ha tagadja és nem tudja hogy van ott vagy mi az, akkor az gyanús mert akkor ismeretlen dolgot miért tesz a csomagtartójába, de előállítanám ideiglenesen kihallgatásra hogy pontosabb választ kapjunk, megkérdezném azért feletesemtől hogy ez szükséges lenne e vagy nem.​

Utoljára szerkesztve:
DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!

Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA

A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-val))​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.