Pleadur . ----- Brown (Panaszkönyv) (Helytelen ügyintézés, stb le van írva minden.)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pleadur.

Újonc
2025. 06. 30.
10
10
19
📍.dea
LS karakter
Ada Hansen
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Ada Hansen
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Brown
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A Maddog nevű interiorom törlésre került, helytelen ügy keretein belül Brown által, mivel a helyszínen folyamatos lövöldözés zajlott. Ezzel kapcsolatban semmilyen értesítést nem kaptam, pedig jogos elvárás lett volna, hogy legalább egy admin jelezze, mi történik. (Ezért gondolom helytelen ügyintézésnek, mivel velem nem tudatott senki semmit mostanáig.)

Fontos megjegyezni, hogy jelenleg két hétre ki vagyok tiltva a szerverről, tehát nem volt lehetőségem arra, hogy az interiort bezárjam vagy máshogy eljárjak a helyzettel kapcsolatban. Véleményem szerint ez így nem volt korrekt megoldás, hiszen akár be is lehetett volna zárni Adminduty-ban, vagy ideiglenesen "plombázni", ha valóban indokolt volt a folyamatos lövöldözés miatti intézkedés, jelezném hogy nem tudtam róla nem írtak hogy "Lőhetik-e" Az intit mivel míg fent voltam volt hogy bólintottam, volt hogy nem / kedvtől függően, az interiorba én az esetek 80%-ban afkoltam, de ezt bárki alá tudja támasztani.

Számomra ez különösen igazságtalan, mivel az intit direkt kifizettem. – még ha nem is nagy összegről van szó, akkor is érték.

Miután megtudtam a törlés okát, felkerestem a supportot. Ők azt írták nekem, hogy „A továbbiak megvitatásával kapcsolatban őt keresd fel.” Ezután Brown-t kerestem meg privát üzenetben, azonban a válaszstílusa meglehetősen lekezelő/bunkó volt. Ilyeneket írt: „Ne nekem irogassál.”, „Beszéld meg supporttal.” – ez számomra tiszteletlen és elutasító hangnem volt.

Ezért jogosan teszem fel a kérdést: Mégis kivel kellene felvennem a kapcsolatot, ha szeretném visszakapni az interioromat? Nem szeretnék veszekedni vagy feszültséget kelteni, csak szeretném, ha normálisan kezelnék az esetet. mivel igazságtalanságnak tartom de ezt már vagy századjára említem, miért nem írt vagy biccentett rám hogy "Lőhetik az intidet, megengeded nekik?" - Vagy bármi más, de már túlrágcsáltam a dolgot, minden lényegesen le van írva. (nem említettem azt hogy ő úgy válaszolt hogy "TIPPELGESSETEK, aztán rájösztök" - ezt többes számban írta, gúnyként fogta fel az agyam, megsértett, az hogy egy ügyet nem bír rendesen kezelni és még neki áll fentebb a dolog hogy én képes voltam ráírni. Kérdezem én Normális viselkedés? vagy "Példamutatás"?) - Több nap után annyit kaptam "Eltünt a maddog intid, valaki kitörölte", ha írt volna nekem semmi bajom nem lenne, de így van - mert nem kötötte az orromra.( teljes választ nem kaptam tőle egy rendes megfogalmazott mondatban, mindig kontrázott.)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/G4Qhrrn
Megjegyzés:

A Maddog következő resinél helyén, viszont a panaszkönyvet megnyithatom, a panaszban leírtam részletesen a problémámat, mivel a maddog visszakerül, számomra stílusa szúr szemet, s az eljárása marad a problémám, ahogy bárki más mondaná a felelős magatartás alapja, hogy cselekvés előtt mindig mérlegelünk. (említeném, egy szóban sem írt nekem Brown "Figyelj már törlöm az intidet..") a panaszkönyv ha jogtalan, legalább az intivel szemben kegyelmet kaptam és a helyére kerül (bezárva)......

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.