PK

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

xir1ux

Újonc
2026. 02. 26.
12
7
LS karakter
Jon Smith
LV Karakter
Raymond
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Emiliano Salazar
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Kevin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy frakcio tarsamal alltam a HQ-aki eppen egyedi scopeot tett be es a semmibe lott.Majd mikor lot en pont be ugrotam a loves elo es meghaltam.Ekkor megjott a kevin mivel egy kocsi fixet kertem.Ezutan elkezdte mondani hogy ez DM.Holl ott en mondtam hogy en ugrottam bele es nem o lott le szandekosan.Nem szeretem volna ki szurni a frkacio tarsammal hiszen rabolni mentunk volna egyutt.En nem szeretem volna szankciot kerni ra csak egy figyelmeztetest esetleg.Bar az Admin a sajat szemszogevel latta az esetet viszont nem kert semmien klipet.Ezzel az erme ket oldalat elmulasztota.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/bT4sZRkr
Megjegyzés:

Kevin Adminekent nem helyesen jart el szerintem hiszen az o feladata az hogy egybe tartsa a kozoseget nem hogy szet bomlasza.Szerintem mint leendo Foadmin ez nem pelda muttato cselekedet hiszen semmibe nezi a szabalysertetet es a sertot is.Latni lehetet hogy a celja a szankcio volt es kiszuras az egyszeru jatekosokal minthogy normalisan megbeszeltek volna az esetet.Ez nem biztos de kevin azert lepet Admin szolgalatba hogy be Jaileze a Kruki Makot.Mivel nem jonnek jol ki egymasal.

Cső, az érme mindkét oldala meghallgatásra került, ahogyan az a logból is látszik. A társadhoz mentem, és megkérdeztem, hogy minek volt köszönhető az eset. Véletlenek nincsenek. Attól függetlenül, hogy a frakciótársad, ugyanúgy indokolatlanul megölt, ami DM-nek minősül. Amennyiben valóban véletlen történt volna, lehetősége lett volna reportot nyitni, hogy véletlenül megölt valakit, azonban őt nagyon nem érintette meg.
(Ha véletlen volt ha nem a DM ugyan úgy megtörtént.)

+ Azért léptem szolgálatba mivel nem volt meg az arány, reportot csak admin dutyba lehet vinni.
Kurki Mako -t nem is ismerem, nem értem honnan veszed, hogy nem jövök ki vele.
Miért nem Mako tett panaszt, hiszen őt szankcionáltam? A te szavaiddal élve: ki akarsz szúrni egy egyszerű játékossal, jelen esetben egy adminnal?

Váróm a bíráló admin válaszát!

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a válasszal.

elnézést, ezt még ide szúrnám.
6z0Bo8j.png

Meg dcn is mondta nem direkt vol a cel kerokat es a Scopeokat nezegete es lott parat random

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.