- 2026. 02. 26.
- 12
- 7
- LS karakter
- Jon Smith
- LV Karakter
- Raymond
Panasztevő InGame neve:
► Emiliano Salazar ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Kevin ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Egy frakcio tarsamal alltam a HQ-aki eppen egyedi scopeot tett be es a semmibe lott.Majd mikor lot en pont be ugrotam a loves elo es meghaltam.Ekkor megjott a kevin mivel egy kocsi fixet kertem.Ezutan elkezdte mondani hogy ez DM.Holl ott en mondtam hogy en ugrottam bele es nem o lott le szandekosan.Nem szeretem volna ki szurni a frkacio tarsammal hiszen rabolni mentunk volna egyutt.En nem szeretem volna szankciot kerni ra csak egy figyelmeztetest esetleg.Bar az Admin a sajat szemszogevel latta az esetet viszont nem kert semmien klipet.Ezzel az erme ket oldalat elmulasztota. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►https://pastebin.com/bT4sZRkr ◄
Megjegyzés:
► Kevin Adminekent nem helyesen jart el szerintem hiszen az o feladata az hogy egybe tartsa a kozoseget nem hogy szet bomlasza.Szerintem mint leendo Foadmin ez nem pelda muttato cselekedet hiszen semmibe nezi a szabalysertetet es a sertot is.Latni lehetet hogy a celja a szankcio volt es kiszuras az egyszeru jatekosokal minthogy normalisan megbeszeltek volna az esetet.Ez nem biztos de kevin azert lepet Admin szolgalatba hogy be Jaileze a Kruki Makot.Mivel nem jonnek jol ki egymasal. ◄
.png)
.png)
.png)
.png)