PK Leroy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pikachu

Újonc
2025. 05. 23.
7
0
LS karakter
Edem Morisz
LV Karakter
Edem Morisz
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Edem Morisz
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Leroy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG történt, több admint megkérdeztem és ők is úgy vélték, hogy PG. Ha elment volna akkor nem minősülne PG-nek, de vissza felejött úgy, hogy fegyvert tartottam rá, és nem hinném, hogy azt a sebességet elérte volna, hogy ne tudjam eltalálni. Szerintem IRL ha így tartanak rád egy fegyvert nem mennél szembe a rendőrrel.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Erre az admin azt mondta, hogy nem PG

Szia!

Valóban azt mondtam, hogy nem PG mert elég határeset. Nem voltál túlzottan közel hozzá, plusz javarészt mozgásban volt az autó. Ha minden hasonló esetet PG-re hozunk ki akkor brutál könnyű lenne elkapni mindenkit. Ha beszorítod egy helyre, szinte sarokba szorul és rátartod a fegyvert az már menthetetlen helyzet az Ő részéről. Itt nem ez történt. Nála volt egy fegyver, és autóban ült, ergo simán tudott menni. Határeset volt a szitu, mert nem ment át a határon, hanem megfordult. Nem gondolnám, hogy ilyenből admin ügyet kell generálni. Bepattantál volna a kocsiba, és üldözted volna tovább, legalább mindketten élvezitek a játékot. Ez az én véleményem, innentől kezdve várom a bírálatot, Minden jót!

A panaszt végig olvastam, és megérkeztem a bírálattal, a videóban jól látható, hogy köztes távolságot tart tőled a játékos, és nem állt meg előtted miközben fogod rá a fegyver, így realitás szempontjából nem érvényes rá a PK. Más az, ha blokkolod az útját teljesen majd kiszállsz, és akkor történik ez.

Az admin nem hibázott az ügy során, mivel nem történt szabálysértés.

További szép estét.

• Kedvelés
Reactions: Leroy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.